Mészáros Lőrinc szállodájában lesznek.

Mint ismert, a jövő héten kezdődik a parlament tavaszi ülésszaka, ám előtte még a Fidesz frakciója ismét elvonul tanácskozni egy kormányközeli oligarcha luxusszállodájába.

A 444.hu emlékeztetett, tavaly ősszel Hernádi Zsolt látta vendégül Orbán Viktor pártjának frakcióját az esztergomi Grand Hotelben, viszont a mostani gyűlést már a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest Hotels egyik Balatonalmádiban található szállodájában tartják meg.

Azt írták, mindezt alátámasztja, hogy a település honlapján már múlt pénteken megjelent egy közlemény „Közérdekű: lakossági tájékoztató ideiglenes útlezárásról” címmel, amelyben jelezték: kedd este nyolctól csütörtök este nyolcig lezárják a szálloda környékét.

Ideiglenesen a gyalogosok előtt is lezárják a teljes területet, a lezárt szakaszokat csak az ott lakók közelíthetik meg, de csak abban az esetben,

ha személyi igazolvánnyal és lakcímkártyával tudják igazolni, hogy valóban ott élnek.

Közleményükben arra is kitértek, hogy a Bajcsy-Zsilinszky utca és a Széchenyi sétány közötti járdaszakasz, valamint a felüljáró a József A. utcán (71. út) nem használható.