Kibékíthetetlen konfliktus alakult ki Várkonyi András és Fodor Zsóka híres színész páros között, amely a több mint 50 éves szakmai és baráti kapcsolatuknak vetett véget. A Barátok közt sorozat egykori ikonikus duója soha többé nem fog együtt dolgozni.

A zátonya futott barátság emberi és szakmai csalódásokhoz, cserbenhagyáshoz, valamint anyagi károkhoz vezetett, ami végül a színészpáros szakítását okozta.

Miért kellett így végződnie egy hosszú barátságnak?

A két népszerű magyar színész páratlanul sikeres párost alkotott színpadon és televízióban egyaránt. Rajongás övezte őket, a kettejük közötti kémia pedig azért működhetett ilyen jól, mert a való életben is kedélyes viszonyt ápoltak. Fodor és Várkonyi az elmúlt időszakban az Örök szerelem című sikeres darabban játszottak együtt, a produkció azonban nemrég eltűnt a színlapról.

A Blikk az üggyel kapcsolatban mindkét színészt szerette volna megszólaltatni, Fodor Zsóka azonban csak annyit mondott, hogy Várkonyival megbeszélték, felhagynak a közös munkával, és mindenki külön csinálja a maga dolgát.

Várkonyi András már bővebben nyilatkozott: őszintén elárulta a lapnak, hogy emberileg és szakmailag egyaránt csalódott kolléganőjében.

„Még ősszel történt. Le volt kötve két olyan előadásunk is, amit a Zsóka nemcsak nekem, hanem a szervezőnek is letagadott. Azt mondta, nem keresték meg, pedig még kérdezte is, hogy ugye, ezek nem falunapok, mert azokat nem szereti. A szervező mondta, hogy ezek rendes színházi előadások. Majd Százhalombattán és Mátészalkán sem jelent meg. Én ott voltam, vártam a kezdést, a nézők már bent ültek”

„Zsóka pedig nem jött, hiába ment hozzá a sofőr. Letagadta az egészet. Nekem pedig nem küldött egy üzenetet sem. Ez nemcsak emberi probléma, hanem szakmai is” – mesélte a történetet a színész.

Megjegyezte, Fodor miatt három-négyszáz ezer forintot bukott. „Zsóka felépítette a maga kis életét, a maga törvényei szerint. Ezzel nincs is semmi baj, de engem ne sértsen vele. Szomorú, hogy megtette ezt velem ennyi év után… Miért pont velem? (…) Nem haragszom rá, de nem dolgozunk többet együtt! Nélküle is hívnak fellépni, szinkronizálok, tanítok, játszom. Sajnálom a történteket, volt bennem feszültség ezek miatt, de most jobban érzem magam így” – fogalmazott a népszerű színész.

Forrás: femcafe.hu

Kiemelt kép: RTL.hu