Tagadhatatlan, hogy Mikes Anna, a Dancing with the stars című műsor táncosnőjének a karrierje és magánélete is felfelé ível. Most újabb mérföldkőhöz érkezett, az örömhírt pedig az Instagram-oldalán osztotta meg. Annyit elárulhatunk, a bejelentésnek a rajongói is nagyon fognak örülni.

Úgy tűnik, mostanában Mikesnek nincs oka panaszra. A Dancing with the Stars legutóbbi évadában ő és táncpartnere, Tóth Gabi exe; Krausz Gábor vitték el a nyertesnek járó trófeát, a műsorral pedig a szerelem is rátalált.

Nemrégiben Krausszal bejelentették: nem csak a táncparketten, hanem a való életben is egy párt alkotnak.

Legutóbbi Instagram-posztja is arra utal, hogy, jelenleg nem is lehetne boldogabb:

„Annyira jó néha csöndben lenni, csak egy picit megpihenni, megállni egy szóra, körülnézni, nem sietni és álmodozni. Hálát adni az életért, amiért ilyen csodás. Mert az, még az olykor-olykor előforduló nehézségeivel együtt is” – írta a képe alá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mikes Anna (@mikesannams) által megosztott bejegyzés

Most pedig egy újabb mérföldkőhöz érkezett: Mikes Anna Instagram sztorijában közölte, hogy készül az új honlapja, aminek célja, hogy a táncolni vágyók egyszerűen és gyorsan tudjanak jelentkezni különböző tánccsoportjaiba. Hozzátette, hogy ha minden jól megy, szombattól már a nagyközönség számára is elérhető lesz az oldal.

Kiderült, hogy indult a szerelmespár kapcsolata

Krausz Gábor Palik Lászlóék műsorában beszélt nyíltan új kapcsolatáról, ahol azt is elmondta, mikor jöttek rá arra, hogy többet éreznek egymás iránt. „Ez nyilván nem a műsor után alakult ki. Viszont nem akartuk, hogy ezért külön szimpátiapontokat gyűjtsünk be.

„Azért nem vállaltuk fel, mert egyrészt nem akartam, hogy a műsor ezzel foglalkozzon, másrészt pontosan tudtam, hogy ez hogy működik. Ez lehet egy szikra, valami fellángol, de ki tudja pontosan, hogy az meddig ég”– meséli a sztárséf.

„Mindenképpen szerettem volna megvárni a műsor végét. Mert ez egy buborék, ahogy már elmondtam többször. Együtt voltunk nagyon sokat a táncteremben, beszélgettünk, de az nem az élet. Ahogy lement a műsor, akkor volt időnk egy picit egymással foglalkozni, egymással beszélgetni, jobban megismerni egymást – nem csak táncruhában, hanem normálisan. Mindenképp szerettem volna megvárni azt, hogy ez hova fut ki, hogy a Hanni ezt hogy kezeli, megszereti-e Annát” – mesélte Krausz az interjúban.

Forrás: Glamour.hu

Kiemelt kép: Tv2 sajtószoba