Megszólalt egy szülésznő Kulcsár Edina negyedik terhességéről: aggódnak a kommentelők

Csillapította a kedélyeket.

Megszólalt egy szülésznő Kulcsár Edina negyedik terhességéről: aggódnak a kommentelők

Ahogy arról a Nyugati Fény is beszámolt Kulcsár Edina ismét várandós. A hírek szerint az egykori szépségkirálynő már a harmadik hónapban jár, így a most 9 hónapos Amara hamar új kistesót köszönthet. A rajongók azonban nagyon aggódnak, hiszen még egy év sem telt el a kislány születése óta, de Kulcsár Edina már az első trimeszter vége felé járhat:

„Császármetszéssel ez mennyire egészséges? Nekem kettő volt, de 100x átgondolnám a harmadikat is, pedig eltelt nem kis idő, de ő minden évben terhes…

A hegek be se tudnak rendesen gyógyulni”

– kommentálta egyik édesanya, utalva arra, hogy az egykori szépségkirálynő eddig az összes gyerekét császármetszéssel szülte.

A Bors felkereste Dr. Csermely Gyula szülész-nőgyógyászt, akinél arról érdeklődött, hogy van-e alapja a kommentelők aggodalmának. A doktor úr gyorsan tisztázta a helyzetet ezzel kapcsolatban, s elmondta, hogy emiatt nem kell nyugtalankodnia Edináéknak, azonban van egy dolog, amire érdemes lehet felkészülniük.

„Nincs ezzel semmi gond. Az, hogy mennyi idő telik el, nem befolyásoló tényező ebben az esetben.

Három császármetszés után inkább az okozhat komplikációt, hogy letapadhat a méhlepény, ami súlyos szövődményekhez vezethet a szülés során.

Azoknál tehát, akiknek császármetszése volt, nagyobb a kockázata ennek az állapotnak” – fogalmazott az orvos.

Megszólalt Edina párja, a rapper G.W.M. is babahírrel kapcsolatban, aki egy Instagram posztban fejezte ki örömét, hiszen minden vágya volt, hogy Edina egy kisfiút szüljön neki:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⚜️G.w.M⚜️ (@gwmmusic) által megosztott bejegyzés

Forrás: velvet.hu

Kiemelt kép: Kulcsár Edina/Facebook