Nem csak a lakásnak, a hangulatodnak is jót tesz a kreatív tevékenység.

Az egyedi dekorációk számos előnnyel járnak. Teljes mértékben személyre szabhatod őket, a különleges díszek pedig feldobják az otthonod hangulatát a húsvét közeledtével. Akár együtt is elkészíthetitek őket, így máris kötődik hozzá egy személyes történet.

A DIY húsvéti díszek általában olcsóbban előállíthatók, mint boltban kapható társaik, különösen, ha már rendelkezel alap felszerelésekkel otthon.

Most bemutatunk 3 fantasztikus ötletet, amit videón is megnézhetsz, hogy biztosan minden lépés sikerüljön. Íme a lenyűgöző húsvéti DIY dekorációk:

Mintás húsvéti gyertya

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

MARIA (@mariaplusvier) által megosztott bejegyzés

A húsvéti gyertyához egy kinyomtatott mintára lesz szükséged, amit tetováláshoz hasonlóan felvihetsz a gyertyára.
Az ötlet azonban működik szalvétával is, ebben az esetben szedd le a külső, mintás réteget, majd vasald rá a gyertyára.

2. Apró virágos, felakasztható dísz

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kathrin (@wohnliebe_4) által megosztott bejegyzés

A felakasztható virágos nyuszifejekhez szükséged lesz: színes száraz virágokra és drótra, amikből aranyos nyuszifejeket is készíthetsz. Jól mutatnak barkaágakon, de akár a húsvéti ajándékcsomagokon is.

3. Tojásba rejtett virágok

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Tanja Spörlein (@grau_ist_alle_theorie) által megosztott bejegyzés

Gyűjts össze annyi kifújt tojást, amennyi szükséges az általad tervezett koszorú átmérőjéhez. Alaposan tisztítsd meg őket, majd óvatosan távolítsd el a tetejüket, hogy el tudjad helyezni bennük a virágokat. Rendezd el egy kerek tortaformában a tojásokat, majd ragaszd össze őket. A tojásokba friss vagy száraz virágokat is tehetünk, de a dísz jól mutat pozsgásokkal is. Ráadásul a tojásokat gyertyaként is felhasználhatod.

Kellemes időtöltést!

Forrás: bien.hu

Kiemelt kép: pexels.com