Jakob szívmelengető története párját ritkítja.

Nem mindennapi, lélekemelő történetet osztottak meg közösségi oldalukon az orosházi állatvédők.

Mindig örömmel tölt el bennünket, ha egy általunk mentett, és örökbeadott kutya sikertörténetét hallhatjuk, olvashatjuk, és azt megoszthatjuk veletek. Így teszünk most is

– olvasható az Orosházi ÁllatvédőkSzikhát Kutyamenhely oldalon.

Súlyosan bántalmazott kutya volt

Jakobot egykor több sorstársával együtt, rendőri segítséggel hozták el egy Orosháza közeli településről, rossz tartás miatt. A saját ürülékében, mocsokban, rövid lánca miatt véresre sértett nyakkal kellett élnie.

Óriásit fordult vele a világ

A kutyus ezt követően az állatmentőkhöz került. Hosszú kezelések folytán gyönyörűen gyógyultak sebei, és nemsokára jelentkezett érte az álomgazda is. Jakob Németországba került, a befogadó családja nagyon szereti, a gazdi még a munkahelyére is magával viszi.

Jakob – akit ma már Joshi névre hallgat– gazdája a Trixie kutyakellékeket forgalmazó áruháznál dolgozik, a cégnek pedig annyira megtetszett a gyönyörű kutya, hogy ebben az évben a mentett kutyát a Trixie reklámarcaként láthatjuk viszont

– írták a posztban.

Mélyről jött magyar kutyából nemzetközi „sztár”

Ez annyit jelent, hogy egy magyarországi, történetesen egy volt Szikhát-lakó néz az emberekre a világ minden olyan táján, ahol a Trixie forgalmazza a termékeit.

Forrás: sokszinuvidek.24.hu
Kiemelt kép: FACEBOOK/OROSHÁZI ÁLLATVÉDŐK – SZIKHÁT KUTYAMENHELY