A fiatal lány egy Starbucks kávéval lepte meg a párját az ágyban reggel: amikor a srác meglátta, mi van ráírva, leesett az álla.

A kétgyermekes anyuka a TikTok-on tette közzé a felvételét. A terhességének hírét szeretne volna szerelme tudtára adni.

Sokkoló helyzetet teremtett

Nagy fejtörést okozhatott a lánynak, hogy hogyan ossza meg a párjával, ismét bővül a családjuk. Megtehette volna ezt egy romantikus vacsora, vagy egy séta keretében, de a lány úgy döntött, meghökkentő módon hozza a férfi tudtára.

Elrohant egy Starbucksba, vett egy kávét. a pohárra pedig nem a keresztnevét íratta fel, hanem azt: „Terhes vagyok”.

Ezt követően már csak a telefonját kellett ügyesen a kezében tartania, hogy filmre vegye a pillanatot, amire a srác reakciója megfizethetetlen.

A csaj videója felrobbantja a netet

Az ágyban fekvő srác mit sem sejtve örül párja kedveskedésének és sugárzóan veszi át a kávét. Majd miután felfogja, mi van ráírva, azonnal lefagy az arca:

„Elmentem a Starbucksba, és megkértem, hogy a nevem helyett azt írják a matricára, hogy „Terhes vagyok”” – kommentálta videóját a lány.

Majd hozzátette: sajnálta az alkalmazottat, mert láthatóan kényelmetlenül érezte magát emiatt. A párja reakciója viszont nem váltott kis szánalmat belőle. Azt nem tudni, hogy a leendő apuka végül pálinkára cserélte-e a kávét, a babahírt és mindenekelőtt a „megfizethetetlen” arcát a TikTok felhasználói kitörő örömmel fogadták.

@haileypoehls Shout out to @Starbucks for helping me tell my husband I’m pregnant with baby number 2!!!🤣🩵👶🏽 #foryoupage #fyp #babynumber2 #starbucks #pregnanttiktok #ohno ♬ Oh No – Leasis

Az egyik kommentelő vicces egy megjegyzést is írt: „0,018636 másodperc alatt” teljes érzelemváltozást lehetett látni. Egy másik szerint pedig ezentúl a srác valószínűleg mindig idegesen megy majd el egy Starbucks mellett.”

Forrás: twn.hu