A tegnapi nappal megújult a Lidl népszerű digitális hűségprogramja, a Lidl Plus.

A változások által az applikáció alkalmazása még egyszerűbbé válik, az újonnan bevezetett ajánlatokat mostantól nem kell aktiválni. A kedvezmények automatikusan levonásra kerülnek a Lidl Plus kártya beolvasásakor.

Könnyebbé válik a kedvezmények felhasználása

A vállalat így szeretne hozzájárulni az egyszerűbb, gyorsabb bevásárláshoz és a megtakarítások növeléséhez.

A Lidl Magyarország közel 3 évvel ezelőtt vezette be digitális hűségprogramját, a Lidl Plust, amely hamar sikeressé vált. Ma már a vásárlók több mint 40 százaléka használja.

Az ingyenesen letölthető applikáción a felhasználók hetente számos kuponban és egyéb kedvezményekben (Kupon Plus, egyedi ajánlatok, kaparós nyereménykártyák, partnerek ajánlatai stb.) részesülhetnek. Az innovatív Lidl folyamatosan fejleszti applikációját, ami most újabb állomáshoz érkezett.

A magyar családok még többet spórolhatnak

„Piacvezető áruházláncként nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy kiváló minőségű és kedvező árú termékeket kínáljunk és mindemellett gyors és kényelmes bevásárlást tegyünk lehetővé. Ezt szem előtt tartva döntöttünk arról, hogy egyszerűsítjük az applikáció használatát és bevezetjük az ajánlatokat, melyek automatikusan jóváírásra kerülnek a Lidl Plus kártya beolvasásával egyidejűleg. Így egyrészt minden Lidl Plus-t használó vásárlónk garantáltan részesül a kedvezményekben, és ezáltal még többet spórolhatnak akár már a húsvéti készülődés során is. Másrészt felhasználói oldalról is sokkal egyszerűbbé válik a folyamat” – közölte Tőzsér Judit, a Lidl Magyarország vállalati kommunikációs vezetője.

A hűségprogram részeként a vásárlók a jövőben is kapnak egyedi kuponokat, ezeket azonban továbbra is aktiválni kell majd.

A kuponokon és kedvezményeken túl az applikációban elérhető az akciós szórólap és a nyugták digitális változata is.

Forrás: borsonline.hu

Kiemelt kép: pexels.com