Valóban válságban lehet Vilmos herceg és Katalin hercegné házassága?

A közelmúltban ismét felröppentek olyan pletykák, miszerint Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatában komoly problémák lehetnek.

2018-ban hasonló megcsalási botrány robbant ki, ami azért is kapott óriási figyelmet, mert akkoriban volt Katalin hercegné várandós Lajos herceggel. Akkor azt állították, Vilmos egy régi barátjával, Rose Hanburyvel lépett félre. A Kensington-palota állítólag mindent elkövetett, hogy megakadályozza a pletykák terjedését.

Kapcsolódó: Mindenkit átvertek III. Károlyék? Elképesztő dologra gyanakodnak a szakértők Katalin fotója miatt

Gyorsan leállították a pletykákat

Az ügy hamar elcsendesedett, gyors intézkedés folytán próbálták csírájában elfojtani a pletykákat.

A királyi szakértő szerint, Christian Jones sajtótitkár többször is megpróbálta rávenni a Sun magazint, hogy ne írjanak többet az ügyről. Sőt, a férfi állítólag más infókat is ígért a lapnak azért, hogy a megcsalásról ne beszéljenek többet.

Vilmos herceg ügyvédei is intézkedtek, 2019 áprilisában leállították a megcsalással kapcsolatos vádakat.

Christian annyira kétségbeesetten akarta leállítani a pletykát, és ezt a küldetésévé tette

– árulta el egy bennfentes a királyi családból.

Így azóta sem derült ki, hogy valójában mi történt. Azonban a régi barát, Rose Hanbury, akivel Vilmos herceg félreléphetett, azóta is jó kapcsolatot ápol a házaspárral. Katalin hercegnével is lencsevégre kapták, és Károly király koronázási ceremóniáján is ott volt.

Katalin hercegné és Rose Hanbury, a királyi család régi barátja

Kapcsolódó: Katalin hercegné súlyos hírt kapott: Nehéz időszak vár rá

Ismét felröppentek a hírek a megcsalásról

A napokban megint napvilágot láttak bajlós hírek Vilmos herceg és Katalin kapcsolatának állapotáról. Egyes médiumok és rajongók azt is állították, hogy Vilmosnak ismét viszonya van. Egy névtelenséget kérő bennfentes elárulta az igazságot, hogy valójában mi a helyzet a trónörökös pár házasságával.

Így nyilatkozott a herceg és a walesi hercegnő kapcsolatának tényleges állapotáról:

„II. Erzsébet királynő halálával nagy űrt hagyott a királyi családban, és szeretteinek fájdalma valószínűleg még ma is hatalmas: III. Károly király elvesztette édesanyját, fia, a trónörökös Vilmos herceg pedig szeretett nagymamáját. És Katalinnak is egy fontos embertől kellett búcsúznia, hiszen a királynőhöz is nagyon közel állt. Egy ilyen tragikus veszteség néha éket verhet a családtagok közé, de nem így Katalin és Vilmos esetében” – írja a schweizer-illustrierte.ch.

Vilmos és Katalin közelebb áll egymáshoz, mint valaha

A névtelen forrás szerint az uralkodó halála még közelebb hozta egymáshoz Vilmost és Katalint, ahogyan Károly király koronázása is. Az elmúlt év mozgalmas, érzelmekkel teli és izgalmas volt, ha minden bizonnyal kimerítő is a walesi család számára.

„Vilmos és Katalin szerelme azonban csak nőtt ezekben a nehéz időkben.” – tette hozzá.

„Vilmos mindenkinek elmondja, hogy nem tudná ezt az egészet csinálni Katalin nélkül” – mondta a palota munkatársa.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales) által megosztott bejegyzés

Úgy tűnik, hogy az elmúlt évben önbizalmuk is nőtt, és biztosabbnak tűnnek a walesi hercegi és hercegnéi szerepükben, amit a nyilvános szeretetnyilvánítások is bizonyítanak.

„Vilmos korábban eléggé esetlen volt, ha gyengédségről volt szó, de Katalin segített neki ellazulni” – folytatta a bennfentes.

Visszafogottabbak Harry hercegéknél

Harry herceggel és Meghan hercegnével ellentétben, akiket gyakran látni kézen fogva és nyilvánosan csókolózva, a trónörökös pár szerelmes gesztusai sokkal visszafogottabbak.

Vilmos szívesen teszi a kezét Katalin hátára, ő pedig szereti megpaskolni a fenekét (?). Így fejezik ki, mennyire közel állnak egymáshoz, és mennyire szeretik egymást anélkül, hogy túl nagy figyelmet irányítanának magukra.

A királyi szakértő hozzátette, sok hírességnek kell megküzdeniük hasonló vádakkal, ami valószínűleg sosem fognak eltűnni az életükből.

„Ezek a pletykák soha nem tűnnek el, még akkor sem, ha nincs olyan igazság, amely azt sugallná, hogy igazak”

– közölte Omid Scobie.

Forrás: kiskegyed.hu