Ez kemény!

Nagyon kemény dolgot állít Dézsi Csaba András polgármesterről Borkai Zsolt

Kedden reggel egy rendkívül furcsa interjúban, hosszú perceken át tartó feszültségfokozás után Borkai Zsolt azt mondta: tettlegességig fajult Dézsi Csaba András győri fideszes polgármester konfliktusa másfél-két évvel ezelőtt egy rendezvényen. Ennek Borkai szerint több száz szemtanúja volt, és még felvétel is készült róla, amelyet ő a saját szemével látott.

A drogos orgiába belebukott exfideszes városvezető ezt az után fejtette ki, szerinte Dézsi Csaba András erkölcsiségénél ő magasabb szinten helyezkedik el. A felvételt Borkai ugyan nem mutatta meg, elmondása szerint ő saját szemével látta.

Most nem nálam pattog a labda, ezzel az üggyel nem nekem kell foglalkozni. Dézsi Csaba Andrásnak ki kell állnia, és el kell mondania az igazságot

– ezt már a Telexnek mondta Borkai.

Dézsi Csaba máris megszólalt

A volt városvezető nyilatkozata után mindössze néhány órával később reagált Dézsi. Kedden ugyanis közgyűlést tartottak a győri városházán, ahol az egyik ellenzéki képviselő kérdezte Dézsit a felvétel meglétéről.

Borkai Zsolt kampánytevékenysége rágalmazási stádiumba érkezett

– jelentette ki dühösen a jelenlegi fideszes polgármester.

„Értem én, hogy valaki fölé akar kerekedni a másiknak, de képtelen erre, mert ismeri mindenki, és amivel egyszer lebukott, az sok ezerszer előfordult”

– folytatta. A jelenlegi városvezető Borkain gúnyolódott, mondván, sokkal többször csalta meg a feleségét, mint amennyiről a közvéleménynek tudomása van.

Rendőrt küldene Borkaira Dézsi

Később Dézsi bejelentette: egy hete feljelentést tett kényszerítés gyanúja miatt, és reméli, az mihamarabb eredményt hoz. Ezek után arról magyarázott, hallott, olyanról, hogy mesterséges intelligenciával (sic!) manipuláltak egy felvételt – ezzel előre próbálta védeni magát.

Ezután hangzott el a legerősebb, záró mondata:

„Ez az ember egy tátongó seb, ezt én bevarrom a győriek segítségével tizenegy hét múlva, de lehet, hogy a rendőrségnek kell őt bevarrni.”