Nem cicózott.

Borbás Marcsi az elmúlt időszakban rengeteget dolgozott, így egy éve megfogadta magának, hogy próbál jobban odafigyelni arra, hogy lassítson a munkatempóján. Most pedig egy fontos döntést kellett meghoznia a magazinja érdekében.

A konyha szeretetéről és a kert iránti szenvedélyéről is ismert televíziós műsorvezető, 2019 óta vezeti a Dunán és a Duna Worldön gasztroműsorát.

Napi 16 órát dolgozik

A tévézéssel kapcsolatban azonban nem csak pozitív visszajelzéseket kap:

„Volt olyan néző, nem is egy, aki azt mondta rám, hogy „adnék egy kapát a kezébe, hogy megtanulja, mi a munka. Az emberek nem tudják, mennyit dolgozunk, én is, a kollégáim is, sokszor napi tizenhat órát”

– mesélte az 55 éves Marcsi, akit nem hatnak meg a kritikák, de úgy gondolja, ha valaki nem ismeri a tényeket, ne alkosson véleményt.

„Gyerekkoromtól kezdve kapa van a kezemben, iskola után először kapálnom kellett, és utána foglalkoztam csak a tanulással, és a mai napig rengeteg fizikai munkát végzek mindennap. Nem értem, hogy aki semmit nem tud a másikról, az mi alapján ítéli meg”

– hangsúlyozta a Nők Lapjának. 2019-ben nemcsak a műsora indult el, hanem az egy.hu online portálja is, amiről elárulta: a magazin teljes szerkesztőségétől megvált.

Fontos számára a minőség

„Február közepén megváltam az egy.hu teljes személyzetétől, és új csapatot alakítottunk ki. Az gondolom, hogy az én érdeklődési köröm, az, hogy én ki vagyok, nagyon könnyen leírható. Nekem az a fontos, ami a hétköznapi élethez tartozik: a kert, a konyha, a fenntarthatóság, a hagyományok, az értékes emberek – minden, ami az örökségünk. Most már kezdek elégedett lenni a cikkekkel, a megjelenéssel, a látogatószámmal”

– mesélte el őszintén, majd arra is kitért, miért döntött így:

Nehezen válok meg emberektől, úgyhogy nekem óriási veszteség, hogy az egy.hu-t át kellett szerveznem. Emögött nyolc hónap önmarcangolás és gyötrődés volt, hiába vártam, nem változott semmi, és ez hatalmas kudarc. Nyilvánvalóan én is hibáztam, nem tudom magam felmenteni, és nem is szeretném

– tette hozzá a műsorvezető.

Forrás: blikk.hu