Lássuk!

Az április máris egy retrográd Merkúr időszakkal kezdődik, ami Április 2-25-ig tart. Azonban ez az időszak nem könnyíti meg pénzügyi helyzetünket.

Ezt az állapotot felülírhatja a Jupiter-Uránusz együttállása, amely április 18-ától már érezteti hatását. Érzékelhetőek lesznek a felfokozott energiák, amely erőteljes izgalmi állapotot és pörgést hozhat számunkra.

Kapcsolódó: Pénzhoroszkóp: Így tudsz több pénzt szerezni a csillagjegyed szerint

Amikor a Jupiter és az Uránusz találkozik, felszínre kerülnek az innovatív ötletek, váratlan szerencsés, különleges lehetőségek bukkanhatnak fel. Ez az együttállás, a Bika jegyben hirtelen változást hozhat érzelmi világunkban.

Pénzügyi szempontból azonban, mindenki feltűrheti az ingujját és keményen dolgozhat, ha növelni szeretné bevételét.

Na de nézzük, mit is üzen pontosan az áprilisi pénzhoroszkóp:

Kos

Előfordulhat, hogy új feladatokat kell megoldanod, ami további felelősséggel járhat, de erőfeszítéseid nem lesznek hiábavalók. Érdemes megpróbálnod, ugyanis ez a hónap alkalmas arra, hogy megerősítsd pozíciódat.

Bika

Bármennyire is ígéretesnek tűnik ez a hónap, ragaszkodj a betervezett költségvetéshez. Így elkerülheted a felesleges kiadásokat. Ez az időszak tökéletes arra, hogy kézben tartsd a pénzügyeidet.

Kapcsolódó: Ez a 6 csillagjegy brutális pénzeket kaphat áprilisban

Ikrek

Az április nem a legtökéletesebb hónap az Ikrek számára. Ha óvatos tudsz maradni, akkor minden jól sikerülhet. Tervezz meg jó előre mindent, mert nem biztos, hogy a spontán ötletek a legjobbak.

Rák

Az április nagyon előnyös lehet a Rák jegy számára. Karrier szempontjából áttörések várhatók, ami anyagi haszonnal is járhat. Kiteljesedhetsz ebben a hónapban, egy dologra kell vigyázz csak kiemelten: hogy az erőforrásaid el ne fogyjanak.

Oroszlán

A retrográd Merkúr mindig lehetőséget biztosít számodra, hogy átértékeld pénzügyeidet. Ezúttal szóba jöhet egy izgalmas utazás vagy oktatás lehetősége is. A hónap végéhez közeledve bevételnövekedés lehetősége áll fenn.

Szűz

Az április sikeres lehet a Szűz jegy számára. Figyelj arra, hogy minden esetben aktív legyél, és a befektetett erőfeszítések biztosan megtérülnek. A hónap közepe kedvező időszak lehet a jogi kérdések megoldására.

Mérleg

A Mérleg jegyét türelemre tanítja a retrográd Merkúr időszak. Az új üzletek jó profitot jelenthetnek, de kicsit lassabban, mint ahogy szeretnéd. A hónap második felében adódhatnak váratlan és nem tervezett kiadások.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, akikre 2024 tavaszán rátalálhat az igaz szerelem – ezt jósolják számukra a csillagok

Skorpió

A Skorpió jegy számára nagyon kedvező az április. Ez egy kiváló időszak a nagyobb projektek megkezdésére, anyagi megerősödésre. Ha tárgyalásokat folytatsz, abban is sikeres lehetsz – gondold át döntéseid, határ a csillagos ég.

Nyilas

Áprilisban a Nyilasnak maximális józanságra és óvatosságra lesz szüksége. Pénzügyi kérdésekben pedig megfontoltságra. Kerüld a megkérdőjelezhető üzleteket, és tartózkodj az indokolatlan kockázatoktól.

Bak

Az április kedvező időszak a Bak jegynek, az anyagi döntések meghozatalára és a pénzügyek növelésére. A hónap végéhez közeledve várható egy váratlan pénzügyi bevételnek.

Vízöntő

Ha az elmúlt egy évben jól fektetted be a pénzügyeidet, akkor most jött el számodra a költekezési vágy időszaka. Sikeres üzleti utak, megbízások kezdete is lehet az április számodra.

Halak

Április közepétől kedvező időszak várható a Halak számára. Lehetőség van a hitelek visszafizetésére. Illetve még többletnyereségre is szert tehetsz. A korábban elvégzett munkák pedig kifizetésre kerülhetnek. A hónap végén váratlan bónuszokat, jutalmakat és egyéb pénzügyi ösztönzőket kaphatsz.

Forrás: glamour.hu