Egy hölgy megosztott néhány trükköt, amikkel segít nekünk is pénzhez jutni.

Sokan dicsérik és egyre többen használják hazánkban is manapság, a nemzetközi elérésű online piacot, a Vinted-et.

Sokat keresett a Vinted-en

A Vinted egy online kereskedelmi platform és applikáció, ahol megfizethető áron juthatunk használt ruhákhoz, illetve mi is eladhatjuk azokat, amikre már nincs szükségünk.

Egy vásárlásmániás nő, miután hallott a magyar emberek körében is egyre népszerűbb Vintedről, úgy gondolta, itt az ideje egy tavaszi nagytakarításnak, és megszabadult mindentől, ami helyet foglal a ruhásszekrényében.

Némi szerencsével és korábbi cikkek tanácsival egy nap alatt 110 angol fontot (50 ezer Ft) kerestem anélkül, hogy megizzadtam volna

– idézi a The Sun Rose O’Sullivan-t, aki maga is megosztott néhány trükköt, amivel a ruháinkat könnyebben eladhatjuk.

Így tudta könnyen eladni nem kívánt ruháit

Az eladni kívánt ruhák nagy része eleve nem állt jól rajtam, ezért inkább egy szép, krém színű pamut lepedőt tettem az ágyamra, és azon fotóztam le a ruhákat

– mesélte Rose. Hozzátette, a megfelelő fotók jelenthetik a különbséget abban, hogy valamit 24 óra alatt elkel, vagy csak hetek, hónapok alatt.

„Keress egy jól megvilágított helyet, lehetőleg természetes fényt. Kerüld az árnyékokat vagy a gyenge megvilágítást, amelyek elmoshatják a finomabb részleteket. Legyen a háttér zűrzavarmentes, egy sima fal, egy tiszta padló vagy egy szépen megvetett ágy. Kísérletezz különböző szögekből elkészített fotókkal. Készíts közeli felvételeket a hibákról, például foltokról vagy laza szálakról. A címkékről, márkalogókról készített fotók is rendkívül hasznosak lehetnek, különösen akkor, ha a ruhákat csak bizonyos hőmérsékleten lehet mosni”

– tanácsolta. A leírásról pedig azt mondta, igyekszik mindig a lehető legvilágosabban fogalmazni: szín, méret, fazon és az eladás oka.

Forrás: borsonline.hu