Ezt nem láttuk jönni.

Az énekesnőből szokatlan és viharos érzések törtek elő a húsvéti családi program közben, amit egy bejegyzésben a követőivel is megosztott.

A Duna- parton sétálgatott húsvétkor Rúzsa Magdi és férje, illetve a hármas ikrek, akikkel igyekeznek minél több programot szervezni. Zalán, Keve és Lujza februárban múltak kétévesek, édesanyjuk igyekszik őket a hagyományok szerint nevelni, és óvni őket a külvilágtól.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi Novák Katalin beiktatásakor titokban üzenhetett neki egy sorral?

Ezért is meglepő Rúzsa Magdi váratlan vallomása, melyet közösség oldalán tett közzé, ahol megdöbbentő nyíltsággal beszélt az érzéseiről:

Kapcsolódó: Elképesztő summát akasztott le Rúzsa Magdi – a legtöbbet kereső sztárok közé került

„Megint sok víz folyt le a Dunán. Pont úgy néztük, mint régen.

Akkor is, amikor minden rendben volt, meg akkor is, amikor a háborúk és bombázások miatt, csak hátat akartunk fordítani neki és menni minnél messzebb. De ő nem hagyott. Engedte, hogy a maga vonzása szépen csendben dolgozzon és csak hazahívott, de már nem csak engem, hanem a jövőt is. Új, kicsi szemeket hívott ide, akik majd megint megtöltik álmokkal, reményekkel azokat a lágy kis hullámokat, egy-egy motorcsónak nyomán.

Engem a harag táplált sokáig ez a föld iránt. Most meg tele vagyok szeretettel és ki tudja milyen amorf, cinikusan-kedves tréfa ez a szívem meg a fejem között, de itt látom magam vénasszonyként sétálgatni nyárestéken. Pont ezen a partszakaszon.

Hosszú idő kellett, hogy újra egymásba szeressünk, de most itt vagyok. Hazajött végre a lelkem is, nem csak a testem. Mostantól megint itthonról megyek majd haza, meg fordítva.

Közben Lujzi két kacarászás között, mondja, hogy

-Anya! Mi az Dobor dan? És már nem szorul össze a szívem, hanem csendben nézem, ahogy a sors megismétli önmagát, de már nem úgy, mint akkor. Most én szeretném, hogy beszélje és értse ezt a nyelvet és ezt a világot is mind a három gyerekem. Mert már tudom, hogy a magyarságukhoz ez csak hozzátesz és még jobban megerősíti őket”

– írta a Duna-parton készült családi fotó mellé Rúzsa Magdi, aki újra megerősítette, mennyire büszke vajdasági származására, és örül, hogy gyerekei is ebben a tudatban nevelkednek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Forrás: origo.hu