Erdélyi Mónika fedte fel a kapcsolatukat.

Jákob Zoli és Erdélyi Mónika között egyre szorosabb a kapcsolat. Most elárulták, mi van köztük:

Erdélyi Mónika és Jákob Zoltán tavaly egy rendezvényen találkoztak először, és hamar észrevették, hogy nagyon jól kijönnek egymással. Erdélyi a Hot! magazinnak elárulta, hogy rögtön a legelején megfogta őt az üzletember humora és lazasága.

Kapcsolódó: Rúzsa Magdi megmutatta jóképű férjét: A ritkán látott Vilmossal 13 éve vannak együtt

Ráadásul úgy gondolja, Jákob a női természet nagy ismerője is, ezért bátran fordul hozzá, ha valakinek ki akarja önteni a lelkét:

Anyukám a lelki társam, de most sem ő, sem a barátnőim nem voltak elérhetők. Gondoltam egyet, és felhívtam Zolit. Elsőre felvette a telefont, és fél órán keresztül ápolta a lelkemet.

Zoli nem először bizonyította, hogy nemcsak a szakmájában van otthon, hanem a női lélekben is otthonosan mozog. Nagyon okos, és kiváló meglátásai vannak; a lelki társam lett.

Ő nem szokott úgy kibukni, mint én, egyelőre nem tudom elképzelni, hogy én ápoljam az ő lelkét, de lehet, hogy egyszer erre is sor kerül

– idézi a Bors Erdélyit.

Mint kiderült, az egykori műsorvezető és a Nagy Ő gyakran találkozik, már többször is jártak külföldön nyaralni a gyermekeikkel, és egy közös munka is készülőben van.

Zoli már jól ismeri Mol­lit, én pedig a nagy fiát, a lányokat, a kollégáit és a bátyját is. Sokszor elhív bennünket is a jó hangulatú baráti társaságba, augusztus 20-án nála néztük a tűzijátékot. Hiszek a férfi-női barátságban. Nagyon örülök, hogy megismerkedtünk; az ilyen minőségű kapcsolatokra mindenkinek szüksége van. Ha vele vagyok, úgy érzem, hogy olyan, mintha töltőre tennének

– fogalmazott az egykori Mónika show műsorvezetője.

Kapcsolódó: Kiszel Tünde megmutatta 40 évvel fiatalabb szerelmét: Ő az a jóképű fiatal, aki elrabolta a naptárdíva szívét

Erdélyi azt is elárulta, hogy mit szoktak csinálni a közös találkozók alkalmával:

Főzőcskézünk, és sokat beszélgetünk. Nagyon megszerettem, mert kedves és jó ember. Fél év alatt mély barátság alakult ki köztünk, így szívesen belevágok vele egy közös üzletbe is. Nagyon egy hullámhosszon vagyunk, mert közös az érdeklődésünk is. Mindketten szeretünk főzni, utazni. Nézegettük, hogy hova tudnánk együtt elmenni akár nyaralni is, de más közös terveink is vannak.

-fogalmazott a tévés.

Forrás: kiskegyed.hu