Már ezt is a kezében akarja tartani.

Nem sokkal az után, hogy a Németh Szilárd alapítványában működő Csepel SC-be költöztették a Dél-Pesti Tankerületi Központot, vezetőváltás is lesz az intézményben– írta meg a csepel.info. A portál úgy tudja, hogy a pletykák szerint Németh bizalmi embere, Tóth Endre eddigi szakmai vezető kerülhet az intézmény élére.

A polgármesterjelölt bemutatásán is jelen volt

Tóth Endre személyesen is részt vett azon a beszélgetésen, ahol a csepeli iskolaigazgatókat hívták be Németh Szilárd irodájába. Mindez a KIMBA birkózócsarnokában történt, akkor, amikor bemutatták a rezsibiztos polgármesterjelöltjét, Dudás Zoltánt.

Tóth Endre szakmai igazgató eddig is a Némethet körülvevő emberek egyike volt. Fia pedig, Tóth Endre Máté Németh egyik egyéni képviselőjelöltje Csepelen.

A lap információi szerint

a rezsibiztos szeretné növelni a csepeli iskolákra gyakorolt befolyását.

Ezt a Fidesz alapszabályával magyarázza, szerinte ugyanis a párt alapszabályából kiindulva Csepelen és Soroksáron ő rendelkezik minden vezetői pozíció fölött. Tavaly két iskolaigazgatót mentettek fel Csepelen, akik „elfelejtettek” bejelentkezni és elmenni a KIMBA-ba Németh Szilárdhoz a pályázatuk előtt.