Dombóvári István 16 évnyi stand up után elköszönt a Showder Klubtól. Az utolsó előadásában a nézőknek üzent.

Új feladatok várják

A humorista számtalan boldog és feledhetetlen pillanatot okozott a nézőknek és a közönségének egyaránt, hiszen már több mint 15 éve erősítette a Showder Klub csapatát. Azonban életében hatalmas változás következett be, hiszen a VIASAT 3-on kapott műsort, illetve a saját, önálló estjével járja az országot, így úgy határozott, hogy otthagyja a Showder Klubot.

Leszögezte: Nincsen a háttérben meghúzódó negatív szál

A 16 év után távozó stand up-os a találgatások megelőzése érdekében leszögezte, hogy nem veszett össze senkivel, nem rúgták ki, egyszerűen lejárt a szerződése, amit már nem szeretett volna meghosszabbítani. Az utolsó adásához is elérkezett a minap, így megható sorokkal búcsúzott el:

„Általában zárópoén van a végén, úgy illik, úgy szoktuk. Én most másfajta zárással készültem, ugyanis most vagyok itt utoljára a Showder Klubban. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ilyen sok éven át láttatok, néztetek. Minden frankó, nem kell aggódni, a humor most már mindenkié. Rengeteg fiatal, rengeteg fantasztikus tehetség van velünk, utánunk, még utánunk és a legeslegfontosabb az, hogy Dombóvári Istvánok jönnek-mennek, higgyétek el, de a Showder Klub örök. Köszönöm szépen a figyelmet!”

– köszönt el Dombi.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Dombóvári István (@dombipisti) által megosztott bejegyzés

Forrás: blikk.hu