A polgárpukkasztó celeb testvére nem mindennapi történetet mesélt el.

Hétfőtől a TV2-n a Zsákbamacska után látható az Ütős ötös, ahol a sztárok olyan történeteket is elmesélnek, amiről nem feltétlenül beszéltek korábban a sajtónak. A tegnapi adásban Varga Viktor testvére érdekes sztorit mesélt arról, milyen kellemetlen helyzetbe kerültek egyszer:

„Fiatalon rengeteget jártunk ki, apukák volt a menedzserünk. Ez nyaralás volt egybekötve zenéléssel, pénzkereséssel, nekivágtunk a nagyvilágnak”

– emlékezett. Mint mondta, pénz nekik is kellett, hangszerekre vágytak.

„Lecsuktak minket Olaszországban… én 14 éves lehettem, kinn gitároztam, apánk pedig kamerázott. Azt hitték, hogy ő az albán maffia tagja, hogy gyereket dolgoztat”

– folytatta a történetet Varga Viktor testvére. A muzsikálás miatt pedig valaki feljelentette őket, kijöttek a rendőrök és bevitték az egész társaságot.

Miután elvitték őket a rendőrök, Varga Viktorék családja egy jó darabig az őrsön időzött, majd végül arra jutott a helyi hatóság, hogy szabadon lehet engedni őket. Felajánlották, hogy elviszik őket a városon belül, ahová akarják – ők pedig az autójukhoz akartak menni. Ott pedig már várta őket egy parkolási büntetés. Így meglehetősen emlékezetes napban volt részük.

A műsorról készült videót itt tudod megtekinteni.

Varga Viktorról sokan tudják, hogy különc. Április végén például egy Instagram-posztban közölte, hogy a jó idő beköszöntével egy időre búcsút mond cipőinek, és innentől nem hajlandó ebben a melegben cipőt húzni. Megfogadta, hogy a következő időszakban csakis mezítláb fog járni, amit máris videókkal is bizonyított.

Végre itt a mezítlábas félév! Soha többé nem veszek fel lábbelit ezen a nyáron!

– írta az énekes bejegyzésében, ami mellett egy kép is látható róla.

Forrás: Origo.hu