A hercegi pár kapcsolatáról beszélt a királyi fotós, Arthur Edwards, illetve a The Sun magazin királyi szakértője, Matt Wilkinson.

Sok pletyka terjengett a kapcsolatukról

Az elmúlt hónapokban elég vad teóriák láttak napvilágot Katalin és Vilmos házasságáról. Sokan márciusban már a válásukról is beszéltek, amiért a hercegné nem viselte a jegygyűrűjét az anyák napi fotóján. Végül Katalin március végén bejelentette rákos betegségét.

Kapcsolódó: A király visszatért! Így köszöntötte a rá váró tömeget III. Károly

Vilmos herceg telefonon szakított Katalinnal

A hercegi pár, az elmúlt több mint két évtizedben több nehéz pillanatot is átéltek. Katalin betegsége jelenleg egy elég nagy kihívást okoz számukra, de a herceg igyekszik mindenben segíteni feleségét. Ám még a házasságuk előtt is volt egy nagy krízis, amiből végül sikeresen jöttek ki. Vilmos herceg telefonon szakított Katalinnal 2007 áprilisában.

Kapcsolódó: A brit palota odaszúrt a kegyetlenkedéseiről elhíresült Meghannak: Beszédes videót tettek közzé

Biztosra akart menni

Nem sokáig tartott a mosolyszünet, pár hónap után újra egymásra találtak, majd 2010-ben a lánykérés is megtörtént. Arthur Edwards királyi fotós pedig rákérdezett a szakításuk okára, amikor az eljegyzésük napján fotózta őket.

Miért szakított Katalinnal?

-tette fel a kérdést a hercegnek, aki erre így válaszolt:

Mert biztosnak kellett lennem. Azt akarom, hogy ez a házasság örökké tartson.

Idén április 29-én már a 13. házassági évfordulójukat ünnepelhették. Az elmúlt pár hónap nemcsak Katalin egészségi állapota, hanem az őrült összeesküvés-elméletek miatt is kemény időszakot éltek át. A rajongók még a herceg állítólagos szeretőjét, Rose Hanburyt is belekeverték az ügybe, ám a nő természetesen tagadta, hogy bármi is lett volna közte és a trónörökös között.

Kapcsolódó: Vilmos herceg teljesen kiakadt! Kikotyogták a titkot, amiről soha nem akarta, hogy napvilágot lásson

A királyi szakértők így látják

A szakértők, akik személyesen is találkoztak már a hercegi párral, teljesen megdöbbentek pletykák hallatán.

Az, ahogy mindig van idejük egymáshoz fordulni, a másikra mosolyogni és kis titkos beszélgetéseket folytatni, a királynőre és Edinburgh hercegére emlékeztet, akiknek házassága hét évtizedig tartott

– fogalmazta a fotós, aki szerint pont az egymás iránt érzett erős szeretet az, ami segíti Katalint, hogy megküzdjön a rákjával.

Forrás: femina.hu