Új lehetőségek a láthatáron.

Nagyon sokaknak szerencsét hozhat májusban a pénzügyek terén, a Jupiter és a Vénusz együttállása fog gondoskodni erről. Azonban akadnak olyanok is, akiknek fokozottan figyelniük kell arra, hogy ne homokként folyjon ki az ujjaik közül a pénz.

Íme, 3 csillagjegy, akiknek a május meglepetéseket hozhat:

Kos

A Mars most a te jegyedbe lépett, így egész májusban a győzelem érzését élheted át. A pénzügyi növekedés és stabilitás most a középpontban áll. Ez a hónap lehetőségeket tartogat számodra, és az áttörés amire vártál, most bekövetkezhet. Lehet, hogy egy barátod ajánlata vagy egy ismerősöd megkeresése hozza el a változást, de biztos, hogy új információk és lehetőségek várnak rád. A korábbi befektetéseid most megtérülhetnek, sőt, akár nyereségesek is lehetnek. Ugyanakkor légy óvatos a túlzott költekezéssel, mert váratlan számlák is érhetnek.

Ikrek

Az Ikrek jegyébe lépve a Jupiter május 25-én, ami komoly változást hozhat az életedbe. Ez a bőség bolygója, segít neked azokon a területeken, ahol eddig küzdöttél, és szerencsét hozhat számodra. Ugyanakkor légy óvatos, mert az irigyeid száma jelentősen megnőhet, ami némi fejfájást okozhat.

Halak

Egy rendkívül tevékeny hónapra készülhetsz. Pénzügyileg a május lehet az, amikor elkezded learatni a babérokat. A Jupiter és a Vénusz ebben a hónapban a harmadik házadban találkozik, ami megkönnyíti a kommunikációt és segít rendbe tenni a pénzügyeidet és terveidet. A május neked jólétet és pénzügyi stabilitást hozhat, problémák nélkül.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu