Szép új jövő? Ez vár Magyarországra a Fidesszel.

Kínai nyelvű plakátok jelentek meg Debrecen utcáin a fideszes polgármester, Papp László arcképével. A kormánypártok a legnagyobb magyar vidéki városban tehát már a kínaiak körében kampányol a szavazatokért!

A nemrég kikerült, mandarin (kínai) nyelvű választási plakátokon jól látható, hogy még a Fidesz logójában található pártnevet is (sic!) kínaiul írták le. Az is figyelemre méltó, hogy a város különböző pontjain tűntek fel a Papp Lászlót ábrázoló mandarin nyelvű táblák.

A választási plakátokról készült képek az egyik legismertebb mémgyűjtő csoportba is felkerültek. Néhány példa a Debrecenben kikerült kínai táblákra:

Fotó forrása: Pénztáros Lőrinc meme-közbeszerzős csoportja

Fotók forrása: Pénztáros Lőrinc meme-közbeszerzős csoportja

A Nyugati Fény véleménye szerint a Kínai Kommunista Párt kiszolgálása már nem csupán a színfalak mögött zajlik. A Fidesz a Magyarországra importált kínai ügynökök körében is látványos kampányba kezdett, hogy biztosítsa a szavazattöbbségét az Orbán-párt fővárosának tartott Debrecenben. Mint ismert, helyben brutálisan megcsappant a Fidesz népszerűsége a gigantikus kínai akkumulátorgyárak városba települése miatt.