Majka nemrégiben a BALAZS KICKS vendége volt, lábbeliket válogatott Pachert Balázzsal, a YouTube műsorában. Ám amikor a rapper meghallotta, hogy egy gumi papucsért 55 ezer forintot kérnének, teljesen kifakadt, és nyíltan kimondta, hogy mekkora lehúzás az egész.

Mint ismert, Pachert Balázs sneaker (edzőcipő) üzleteinek hatalmas népszerűségét online marketinggel és az influenszer tevékenységével sikerült elérnie, amihez nem rest politikusokkal, prominens; ismert személyekkel sem mutatkozni.

Pachert Balázs többek között ismerős lehet a Cápák között című tévéműsorból is, ahol a milliárdos üzletembereket szerette volna rávenni, hogy befektessenek induló üzletébe. A leginkább fiatalok körében népszerű sneaker üzletláncának lényege pedig, hogy márkás, egyedi cipőket értekesít tovább a magyar átlagfizetésekhez mérten rendkívül borsos áron.

Majka nem fogta vissza magát

Legutóbb pedig Majka is ellátogatott az üzletébe, akiben a fiatal üzletember emberére akadt. A híresség szinte sokkot kapott, mikor meglátta, hogy egy papucsért 55 ezer forintot kérnek, de a 107 ezres cipőnél is kikerekedett a szeme:

-„Te hülye vagy? Ez komolyan 55 ezer forint?(..)”

-„Többnek hitted?”

-„Többnek? Hát ennek az előállítása szerintem nem több 17 forintnál” (..) Aki ezt a papucsot megveszi 55 ezer forintért annak hulljon ki a haja, esküszöm”

– reagált a rapper, miután meglátta a papucs árát.

Majd ezt követően Pachert azzal próbált visszavágni, hogy „Ez Kanye West” ami szintén nem hatotta meg Majkát.

A teljes Tik-tok videót itt tudod megtekinteni:

@ujdonsagok Te megvennéd 55 ezerért? #balazskicks #majka #vicces #magyar #magyartiktok #nekedbe #pusztuljonforyouba ♬ original sound – Magyar Újdonságok

A Balázs Kicks megálmodójának üzletében sok politikus is megfordult már, amelyről Youtube videókat is készített. A Szijjártó Péterrel és Magyar Péterrel készült videókat itt tudod megtekinteni:

Forrás: borsonline.hu

Kiemelt kép: Balázs Kicks/Facebook