A fitneszguru nagyon büszke Rubint Rékára, aki azelőtt is magasan jól keresett, hogy megismerkedtek volna egymással.

Kapcsolódó: Bűnösnek találta a bíróság Schobert Norbit egy megdöbbentő ügyben

Schobert Norbi születésnapja alkalmából nyilatkozott a Tv2-nek, ahol is elmesélte, hogyan élte meg mikor stroke-ot kapott, és mekkora segítségére volt a családja a helyzet feldolgozásában.

Kapcsolódó: Ütős vallomás Schobert Norbitól: Úgy beégette Rékát, hogy azt még nézni is rossz

Rékát már fiatalon is csodálta

Az interjúban őszintén nyilatkozott a gyerekeivel való kapcsolatáról, és arról is, mennyi mindent köszönhet élete szerelmének, aki a legfontosabb személy az életében. A fitneszguru arról is vallott, hogy egykor nagyon kevés időt töltött családjával, és Rékán múlott a gyerekek nevelése:

A három gyerekem nevelésében alig vettem részt. Amikor az első kettő született, olyan szinten én voltam a családfenntartó, napi 16 órát melóztam. Ha Réka nincs, akkor család sincs. Anyagi támasz voltam a család számára, védőbástya voltam

– vallotta be Norbi.

Kapcsolódó: Bajban van Schobert Norbi: Eljött a kaszás a cégéért

2000-ben már havi 500 ezer forintot keresett Réka

A fitnesguru azt is elmondta, az első pillanattól csodálta Rékát, aki 22 évesen is önálló és talpraesett volt. Elárulta, 2000-ben már havonta 500 ezer forintot keresett edzőként a felesége.

A házaspár először 2002-ben mondta ki egymásnak az igent, azóta pedig többször megerősítették fogadalmukat. Ami biztosan változott Norbi életében, az az, hogy már nem dolgozik annyit, mint az elmúlt 22 évben.

Forrás: propeller.hu