Kemecse lakóit megdöbbentették a történtek.

Videóban üzent a szeretteinek az a 10 éves kisfiú, akin a múlt héten életmentő műtétet hajtottak végre Nyíregyházán, miután iskolatársai brutálisan bántalmazták. Adrián a minap már adott egy interjút, és mint mondta, jobban érzi magát. Bízik benne, hogy teljesen fel fog épülni és rövidesen visszatérhet a focipályára. A kisfiú ugyanis hosszú ideje rúgja a bőrt, a lépeltávolító műtétje után a Kemecse sportegyesületének elnöke, Bárdos András és alelnöke, Resán Attila is meglátogatták, valamint egy kis ajándékkal kedveskedtek a lábadozó gyermeknek.

Kapcsolódó: Szívszorító: Interjút adott a kemecsei iskolában bántalmazott 10 éves kisfiú

Adrián most az RTL Híradónak nyilatkozott, a videóhívásban elmondta, fájdalomcsillapítókat kap.

„Tartsanak ki! Majd hazamegyek és játszunk!”

– ezt barátainak üzente. A kisfiú előtt még hosszú út áll a teljes felépülésig, az orvosok azonban bizakodóak. Adrián már egyedül is lábra tud állni, hiányzik neki a házikoszt, ami jó jel, egyre jobb az étvágya.

Mint mondta, a barátai, a családja, a játék, a pecázás mind hiányoznak neki. A támadó lányokkal nem beszélt a történtek óta, és nem is szeretne velük találkozni. A híradó információja szerint gyanúsítottként még nem hallgatták ki a szóban forgó diáktársakat. A kemecsei iskola elismerte a történteket; azt, hogy a bántalmazás az udvaron, az egyik szünetben, a pedagógusok és az iskolaőr jelenlétében történt. Hozzátették, felvétel nem készült a bántalmazásról, mert csak az oktatási intézmény homlokzatán vannak térfigyelő kamerák.

Az iskola belső vizsgálatot indított a történtek kapcsán. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást.

(rtl.hu/Nyugati Fény)

(Kiemelt képünk illusztráció)