Cseh Katalin torkig van, vitára hívta ki a Tisza Párt által rejtegetett Dávid Dórát

Elég volt a bujkálásból, aki közhatalomra ácsingózik, az vállalja a nyilvános vitát!

Cseh Katalin torkig van, vitára hívta ki a Tisza Párt által rejtegetett Dávid Dórát

Kezdenek besokallni a demokratikus ellenzéki pártok attól, hogy egy trumpista, újpopulista jelenség hónapok óta meghekkelte a magyar politikát, és megbabonázta az ellenzéki szavazók jelentős részét.

A Tisza Párt és tényleges vezetője, Magyar Péter nem tartja magát a demokratikus játékszabályokhoz, nem hajlandó kiállni nyílt vitára a vetélytársaival, pusztán szektát épít a behülyíthető emberekből, mint egy piramisjátékot szervező MLM-ügynök, vagy egy szélhámos biziniszegyház-vezető.

Miután a Magyar Péterből korábban sztárt csináló Partizán pénteki listavezetői vitáján szégyenszemre üresen maradt a Magyar Péter feliratú pulpitus, az ellenzéki pártok szombaton újabb felhívásokat intéztek a Tisza Párt eddig rejtegetett politikusai felé. Molnár Csaba, a hárompárti baloldali koalíció kampányfőnöke vitára hívta a Tisza Párt és a Fidesz listájának első öt helyezettjét, erről >>ITT<< írtunk bővebben.

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője, aki az egyik legaktívabb képviselő volt a most záruló ciklusban, szombaton szintén felhívást intézett a Tisza Párt által szabályosan rejtegetett, nyilatkozatstoppal védett képviselőjelöltjéhez, Dávid Dórához.

balra: Cseh Katalin (Momentum), jobbra: Dávid Dóra (Tisza Párt) / montázs: Nyugati Fény

Csek Katalin posztját változtatás nélkül idézzük:

Vitázni hívom Dávid Dórát, a TISZA Párt valódi listavezetőjét.

Tisztelt Dávid Dóra,

Nem tudom követte-e tegnap a Partizán csatornáján az EP-listavezetőknek rendezett vitát – én magam részéről egy hiánypótló rendezvénynek tartom, nagyon fontos kérdésekben ismerhették meg a választók a jelöltek álláspontját, terveit és eredményeit.

Hogy mekkora szükség van ezekre a vitákra, azt jelzi az a rengeteg néző is, akik – többek között az Ön pártjának köszönhetően – most hatalmas érdeklődéssel várja a június 9-i választást.
Magyar Péter nagyon hiányzott erről a vitáról.

Viszont lehetőség még lesz, hogy a TISZA Párt is bemutathassa a terveit egy demokratikus vita keretében – például szerdán, a Szabadság Körei által szervezett vitán, amelyen a Momentumot képviselve én is ott leszek, és amelyre Önt is meghívták.

Magyar Péternek már feltettünk néhány alapvető kérdést, amikre nem kaptunk választ. Pedig fontos, hogy ezekben a kérdésekben a választóink tisztán lássanak:

1️⃣Akkor is odaadná az uniós pénzeket Orbán Viktor kormányának, ha az semmilyen antikorrupciós garanciát nem adna a pénzek szabályos elköltésére?
2️⃣ Akkor is békét kellene kötnie Ukrajnának Oroszországgal, ha ez jelentős ukrán területek feladásával járna?
3️⃣ Akkor is az európai integráció gyengítése mellett érvel, ha ezzel az EU végleg elveszítené nagyhatalmi státuszát az USA és Kína mellett?

Tisztelettel kérem, fogadja el ezt a meghívást, válaszoljon ezekre a kérdésekre és mutassa be Ön is, milyen európai parlamenti programra szavaznak az Önök választói.

Üdvözlettel,
Cseh Katalin


.

(Nyugati Fény nyomán)