Orbán Viktor az Üvegtigris büfében lazított Menczer Tamás államtitkárral.

Újabb furcsa videót töltött fel hivatalos Facebook-oldalára a miniszterelnök. A kampányolásban megfáradt Orbán Viktor ezúttal Menczer Tamás külügyi államtitkárral ugrott be néhány kolbászra a kultikus Üvegtigris büfébe.

„Lali szabin, de az Üvegtigris nyitva”

– írta posztjához a miniszterelnök.

Orbánék a Budapest közelségében lévő Tinnyén tettek látogatást, hogy egy kicsit kifújják magukat a kampányban, és némi harapnivaló után nézzenek. Ám Orbán Viktor nem erre számított.

„Csókolom! Egy kopasz fiatalemberre számítottam”

– üdvözölte meglepődve a büfés hölgyet Orbán, majd rögvest kikért egy sült kolbászt, amelyet „lemeózott”, a negyedét pedig megkaphatta Menczer Tamás.

„Tényleg nekem adja a negyedét?”

– kérdezte Orbántól Menczer.

Rendre beszámolunk a miniszterelnök kampányáról, amely nem túlzottan sikeres. Orbán Viktor például a nemesgörzsönyi magtárban is szónokolt alig két tucat, előre kiválogatott ember előtt, de legutóbb az esztergomi termelői piacra is ellátogatott, ahol a nagymama réteseit vizsgálgatta. Elképzelhető, hogy Orbán titkos országjárós kampánya érdeklődés hiányában elmarad, és egy nagyszabású gasztrokörútba fullad majd a miniszterelnök kalandozása.

Ugyanakkor megjegyezzük, Orbán most nem felejtett el fizetni a kolbászért, amit a fánkok esetében az esztergomi piacon „elmulasztott” megtenni.

Videó:

(Orbán Viktor/Facebook)