Rúzsa Magdi hármasikrei mostanra már két évesek, édesanyjuk egyre több helyen beszél az anyaság nehézségeiről és szépségeiről. Az énekesnő nemrég elárulta, a kicsik már vele együtt imádkoznak az asztalnál.

Kapcsolódó: Rubint Rékát smink nélkül videózta le a férje: Többen megijedtek, és azt hitték Norbinak új párja van

Az énekesnő interjút adott a Nők Lapjának, amiben az anyaságáról is beszélt.

Rúzsa Magdi imádja a hármasikreivel együtt töltött időt, akik már most együtt imádkoznak vele evés előtt:

Amire rettentően büszke vagyok, az a közösen elmondott asztali áldás. Kétévesen már mondják, hogy »Édes Jézus, légy vendégünk…«, és imádom, amikor Lujzi bekiabál a végén, hogy ámen!” – büszkélkedett az anyuka.

Kapcsolódó: Elképesztő összeg: Kiderült mennyit keres Korda György és Klárika egy fellépésével

„Nekem talán az a legfontosabb, hogy vidáman üljük körül az asztalt, és ott mindig nyugalom és békesség legyen. Éjjel-nappal a gyerekekkel vagyunk, hiszek abban, hogy az első három év meghatározó, a legapróbb mozdulatok is, ahogyan kommunikálunk, a beszéd” – ecsetelte Rúzsa Magdi.

Kapcsolódó: Bochkor Gábor nem bírta ki: megható SMS-t küldött Várkonyi Andreának, amitől újra fellobbantak a régi érzelmek

Az énekesnő azt is elmondta, fontos számára, hogy gyerekei megismerjék honnan származnak a szüleik, ezért gyakran ellátogatnak a Vajdaságba is. A kicsik már ismerkednek a szerb nyelvvel is:

„Szeretném, hogy sokat legyenek a Vajdaságban, és hogy tudják, milyen a határon túl magyarnak lenni. Nem a „magyarkodás” miatt, hanem azért, hogy értékeljék, hogy nekik már Magyarország az anyaországuk, és számukra így sok szempontból könnyebb lesz az élet” – mondta a Megasztár győztese.

Forrás: twice.hu