Nem kétség, hogy 2024 első hónapjai sokak számára nehezek voltak.

A legtöbben hittek a csodában és abban, hogy az újév, új lehetőségeket és számtalan örömöt hoz az életükbe. Sajnos azonban a kezdeti időszakban inkább csak a kudarcok, a szomorúság és a kilátástalanság jutott mindenki számára. Ám a remény hal meg utoljára, amit ez az év is jól bizonyít. A májussal ugyanis nagyszerű időszak vette kezdetét, amit először is a jó idő, a napsütés és a jó energiák miatt éreztünk, nem sokkal később pedig sorra jönnek a jobbnál jobb dolgok is.

Nézzük, melyek azok a csillagjegyek, akiknek május 28-án véget ér egy 10 éve tartó átok az életében, ezzel pedig egy új korszak veszi kezdetét:

Bak

Nem tartozik a szerencsétlen zodiákusok közé, mégis sorra jöttek az életében a rosszabbnál rosszabb események. Ő maga is elátkozva érezte magát, az érzés pedig hosszú évek óta keseríti az életét. Most viszont hozhat egy olyan döntést, ami szó szerint megtöri ezt a pechsorozatot.

Kapcsolódó: Ebből a 4 csillagjegyből lesz a legjobb anya!

Mérleg

A szépség jegye sokszor bizonytalan önmagával szemben, ami tudat alatt szinte visszatartotta a fejlődéstől és attól, hogy elérje élete célját. Május 28-án sorsdöntő esemény történhet az életében, ami elsősorban karrierjére lesz hatással és azokra az emberekre, akik szeretik őt.

Kapcsolódó: Megérkezett a nagy júniusi horoszkóp

Rák

Az érzelmes vízjegyet az önbizalomhiánya és a mártírsága miatt mindig csak egy helyben toporog. Akarja, csinálja, mégsem történt soha semmi. Lényegében saját maga kreált egy átkot az életében, amit egy közeli barátja végre megtör.

Kapcsolódó: 5 csillagjegy, akik életük második felében találják meg az igaz szerelmet

Nyilas

A különleges zodiákus sosem félt az ismeretlentől, ám az elmúlt években valamiért mégis mindig a rosszba nyúlt bele, ami újabb és újabb negatív energiát szült az életében. Május 28-án a csillagok állásának köszönhetően azonban visszatér a szerencséje.

Forrás: joy.hu