Orbán Viktor Szolnokon sem bírt magával.

Orbán Viktor az elmúlt napokban azt ígérte: szombaton 50 ezer fős csapat járja a lakásokat a kampány utolsó napján, hogy mozgósítsa a szavazókat a választásra. A miniszterelnök elmondása szerint csak a választás előtti napon egymillió embert (!) akarnak elérni, a mozgósítás reggeltől egészen a késő esti órákig tart.

A kormányfő kampányzáró körútra indult szombaton, és végiglátogatja Magyarország azon nagyvárosait, ahol veszélyben a Fidesz hatalma.

Orbán Viktor Szolnokon is megpróbált jópofizni

A miniszterelnök szombaton késő délután egy videóval is illusztrálta, hogyan zajlik a választás előtti nap kampánya. A miniszterelnök Szolnokon például Szalay Ferenc polgármester drága SUV-jába pattant, és vele kereste fel a választókat. A kormányfő személyesen kopogtatott és csengetett be a Fidesz-szimpatizánsok lakásába. Az egyik szimpatizánsa ráadásul

annyira meglepődött a miniszterelnök láttán, hogy még a szava is elakadt.

A miniszterelnök még egy, a mozgósításra szánt levelet is magával vitt minden felkeresett választóhoz, nehogy véletlenül eltévesszék, kire kell szavazni… A kormányfő még abba a lakásba is ellátogatott, ahol diplomaszerzése után lakott. Felesége Szolnokon volt ügyvédbojtár, Orbán pedig Budapestre ingázott dolgozni – árulta el.

Íme a videó:

(Orbán Viktor/Facebook/Nyugati Fény)