Szandi és a férje, Bogdán Csaba megszenvedték, a botrányt, ami kerekedett az elmaradt madari fellépésükből.

A rádióban beszélték el a történteket

Szandiék a Retro Rádió Bochkor című műsorában igyekeztek tisztázni, miért hajtottak haza fellépés nélkül a múlt hétvégén a szlovákiai településről. A jótékony célú rendezvényen sztárvendégként számítottak a házaspárra. Szandi viszont még az autójából sem szállt ki, csak felvette a gázsit, majd koncertezés nélkül elhajtottak. Az énekesnő és férje szerint ennek az volt az oka, hogy mindössze nyolc ember állt a színpad előtt, a pálya másik végében, a büfénél pedig még 15-20 embert láttak.

„A 35 éves pályafutásom alatt ilyet még nem láttam. Léptem már fel 30 ember előtt is, és 50-nél kevesebb ember előtt is, csak akkor egy kisebb sátorban, vagy klubban, nem egy hatalmas focipályán. Itt sokkoló volt ez a látvány”

– magyarázta Szandi.

„A koncert közvetítője behajolt az autóba, majd azt mondta, menjünk innen, nehogy fellépjünk itt, a pénzt már odaadta Csabának. Még azt is hozzátette, hogy legalább hamarabb otthon leszünk.”

– folytatta az eseményleírást.

Nagyon megviselte őket az egész történet

„Mi lelkileg kikészültünk. A botrány kirobbanása után még inkább, de már hazafelé menet az autóban is lesokkolva ültünk: mi volt ez?” – összegezte énekesnő.

A házaspár végül kezébe vette az ügyet, és hosszas keresgélés után megtalálta a komáromi Angyali Kezek Nonprofit Szervezet igazgatója, Kallós Daniela elérhetőségét, és tisztázták a félreértéseket. Szandiék ezután visszautalták a fellépésért kapott honoráriumot (egy szervező szerint 1500 eurót, közel 600 ezer forintot), majd felkeresték a családot, amelynek megsegítéséért a koncertet megszervezték:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés

„Nagyon megható volt. Egy tündéri édesanya, akit bántalmazott a férje, három gyermeke van, a középső kislány siketnéma. Ha úgy vesszük, végül jól alakult: ha felléptem volna, én kaptam volna a fellépti díjat, így viszont a család. Vittünk nekik ajándékokat, amiknek nagyon örültek” – mondta el Szandi, akit kerestünk, hogy többet megtudjunk a családdal létrejött találkozásról, ám nem kívánt hozzátenni semmit a történtekhez.

Többet nem szeretne erről beszélni

Amit szerettem volna, a rádióban elmondtam és a posztomban is kiírtam, hogy nem szeretnénk ezzel kapcsolatban nyilatkozni a jövőben

– fogalmazott Szandi, aki a közösségi oldalán elnézést kért azoktól, akiket megbántott azzal, hogy nem lépett fel a rendezvényen.

„Ott, a helyszínen hoztunk egy rossz döntést amit azóta is bánunk. Nagyon sajnálom, hogy így történt, és elnézést kérünk azoktól akiket ezzel megbántottunk. Remélem, lesz még mód kárpótolni őket, mert mi nem ilyen emberek vagyunk, számunkra mindig is fontos volt a rászorulók megsegítése” – írta posztjában, amelyben megosztotta a rászoruló családdal való találkozáson készült fotót.

Forrás: blikk.hu

Kiemelt kép: Szandi hivatalos oldala/Facebook