Lagzi Lajcsi titokban, az éj leple alatt szabadult a börtönből, most a Tényeknek adott exkluzív interjút, ahol elmondta, hogyan élte meg azt a 400 napot, amit egy 12 négyzetméteres zárkában töltött.

Kapcsolódó: Lagzi Lajcsi szabad: Így távozott a börtönből a mulatós sztár

A napokban szabadult a börtönből Lagzi Lajcsi, aki bár nyomkövetővel a lábán, mégiscsak hazatérhetett boldogasszonypusztai birtokára. A muzsikus a TV2-nek adott interjút, ahol arról is beszélt, hogyan telt számára a börtön.

Kapcsolódó: Kitálalt az álompár: Korda György és Klári elárulta, miért nem született gyerekük

Nem vált előnyére a hírnév a cellák között

Galambos Lajos egy 12 négyzetméteres zárkában élt több mint 400 napig Lajcsi a börtönben. Minden nap fél ötkor ébresztették a rabokat, szigorú időbeosztás volt a rácsok mögött. A zenész a TV2 riporterének azt is elmondta, híressége nemhogy előnyére vált a börtönben, hanem inkább megnehezítette a sorsát.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

„Már nem akarok egy nyitott könyv lenni, nem az az ember jött ki, aki bement. Nem akarok már az életem minden mozdulatáról beszámolni, mégha ez elvárás is” – mondta Lagzi Lajcsi.

Mióta kiszabadult próbál visszailleszkedni a társadalomba, amit még szoknia kell, hiszen a zárkában jól megszabott program szerint élte az életét. A börtönben próbálta hasznosan tölteni az idejét, kvízműsorokat szervezett, hasznos tanácsokkal látta el beteg társait és a helyi istentiszteleten is próbálta kamatoztatni tehetségét, de ez meghiúsult, erről is beszélt az alábbi videóban.

Rájött, hogy a pénz nem minden

Lagzi Lajcsi a börtönben töltött idő alatt elgondolkozott és arra a megállapításra jutott, hogy „A kevesebb több”. Hozzátette példának okáért, hogy ha a

„Pápa képes egy kis Fiat-al járni, akkor mi mit játsszuk az eszünket?”.

Emiatt célként tűzte ki maga elé, hogy a műtárgyait aukció keretében elárverezi, és az abból befolyt összeget a bűnügyi áldozatok megsegítésére szeretné felajánlani.

Forrás: twice.hu