Meglepetés-születésnap alkalmával mutatta meg a nyilvánosságnak ritkán látott családját Istenes László. A Mokka műsorvezetője kereken hatvanéves lett, a jeles nap alkalmából pedig a szerettei bulit szerveztek számára. A színész legidősebb fián kívül a gyerekei kerülik a felhajtást, ezért is különleges, hogy láthatjuk őket.

Kapcsolódó: Kiderült, Tóth Gabi hány milliót kapott az államtól: Ezt nézd és padlót fogsz

A partit Alcsútdobozon, egy neves sporthotelben szervezte meg a műsorvezető felesége, Kata, aki ritkán szerepel a nyilvánosságban. Ám a férjével közös fotón látszik, hogy közel három évtized után is teljes köztük az harmónia. Sőt, a műsorvezető a négy gyermekét is megmutatta, akik közül hárman – legidősebb fián, Bencén kívül – szintén kerülik a nyilvánosságot.

Kapcsolódó: Havas Henrik kipakolt Várkonyi Andreáról: „Mondogatták róla a kollégák, hogy anyagias, és hajt a pénzre”

Életem első meglepetés szülinapi partyja, amiért leírhatatlanul hálás vagyok elsősorban Katának, aki hónapok óta titokban dolgozott azért, hogy örömöt szerezzen nekem, valamint azoknak a barátaimnak, akiket sikerült odaszerveznie (nem tudom, hogyan csinálta). Tartok tőle, hogy tudja a telefonom kódját. És azoknak is, akik „igazoltan” voltak távol, de eljuttatták hozzám jókívánságaikat

– írta az Instagramon megosztott bejegyzésében a születésnapos.

Kapcsolódó: Kicsoda valójában Csipak Péter milliárdos, aki meghódította Galambos Lajcsi lányát?

Közel harminc éve együtt

Istenes László és felesége, Kata már 28 éve házasok: a műsorvezető első házasságából egy fia és egy lánya született, Bence és Boglárka, Katával közös gyermekeik, Franciska és Benedek pedig már szintén nagykorúak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Istenes László (@isteneslaci) által megosztott bejegyzés

Forrás: Blikk.hu