Üzentek a börtönből Agócs Tibornak, aki kísérőként vitt el gyerekeket a szolnoki Kalandparkba, majd alrébb vitte és felrúgta az egyiküket. Az esetet a kalandpark kamerája rögzítette.

A börtönben „Tibike már csak Ibike lesz”

” Tibike, vagyis Ibike, ha ide bekerülsz, megmutatjuk Neked, hogy bánunk a gyermekverőkell. Nálunk a börtön hierarchiában a gyerekek és nők ellen erőszakot elkövetők vannak legalul, ők a a csicskák, a hierarchia tetején vagyunk mi, akik ezt a nyílt levelet írták. Biztosítalak afelől Ibolyka, hogy jól fog érezni magad nálunk. Lesz körlet takarítás, és egyéb finomságok..

Várunk!!!!”

Kapcsolódó: Botrányos: Hatalmas erővel felrúgott egy gyereket a kísérő a Szolnoki kalandparkban (+videó)

– üzenték Agócsnak a börtönből, akit nem mellesleg Novák Katalin részesített állami kitüntetésben.

Erről részletesen Bálint Natália Operaénekesnő írt, posztját változtatás nélkül közöljük:

„Ismerjétek meg Tibi bácsit, akit nem mellesleg Novák Katalin részesített állami kitüntetésben! Tibi bácsi volt az a „bátor”, aki a Szolnoki Kalandparkban egy kisfiút félrevitt a többiektől, majd előre megfontoltan, hidegvérrel kirúgta alóla a kis lábait, amelynek következtében a gyerek megpördült, és a fejére esett.

Tibi bácsi a gyereket otthagyta fetrengeni. Tibi bácsi edző bácsi. Tibi bácsi a jászberényi Yakuzák SE vezetője volt. Hiszen Tibi bácsi lemondott, vállalja a felelősséget, és ígéri, hogy mindennel segíti a hatóságok munkáját. Megható, manipulatív gesztus! (A rendőrség bizonyára értékelni fogja, ahogyan Orosz Bernadett ex-katonatiszt nőverőjének „megbánását” is egykor.)

Hiszen amit láttunk, bőven kimeríti a BTK vonatkozó (talán 164-es) paragrafusát. Tibi bácsi a nyilatkozatával a börtönt akarja elkerülni, szó sincs itt őszinte megbánásról! Tibi bácsi fideszes.A Tegyünk Együtt ‘Kátáért bejegyzése szerint „Agócs Tibor részéről nem meglepő az agresszió, hiszen egyesületünk képviselőjelöltjét, Szabó Ákost – vélhetően politikai hovatartozása miatt – a nyílt utcán heves indulatokkal túlfűtve fenyegette meg a gyermekbántalmazó.”

Néhány percnyi netes nyomozás után kiderül, hogy Tibi bácsi jól fekszik a kormánynál, jó kapcsolatai vannak a médiával. Életrajzában így ír: „Többször voltam szakkommentátor a Duna TV.-n, Sport 1 TV-ben, az MTV.-ben és több száz interjúban közreműködtem.” Láttam én már ellenzékiben is szörnyet, de valahogy a NER, vagyis a Nárcisztikus pszichopaták Együttgyűlölködési Rendetlenkedése táján felülreprezentáltak. És bevédik egymást!

Nem érdekel Tibi bácsi mintaszerű felelősség vállalása, nem hiszek neki. Hiszen aki nem pszichopata, az képtelen erre a hidegvérű iszonyatra, amit elkövetett. Azt megakadályozza az együttérzés. Tibi bácsiból ez hiányzik. Nem értek a harcművészetekhez, de kétlem, hogy ez része lehetne bármilyen tanításnak. Tibi bácsit civilizáltan, de el kell ítélni minél többünknek, mert biztosak lehetünk abban, hogy méltó büntetést nem fog kapni! Meggyőződésem, hogy Tibi bácsi nem a tettét bánja, hanem azt, hogy a tette kiderült! Ha ez olyan egyedülálló eset lett volna, nem nézi végig minden reakció nélkül az egész csoport. Szerintem be vannak ők fenyítve rendesen. És akkor leírja Tibi bácsi, hogy reméli, nem szenvedett lelki sérülést a kisfiú!

Pfff… Nem csak ő, valószínűleg a többiek is! Már attól is, hogy látták ezt a hatalmi agressziót. Tibi bácsival kapcsolatban a társadalomnak kell nyomást gyakorolnia az igazságszolgáltatásra. Tibi bácsit börtönbe kell küldeni. Augusztus elsején lesz az 56. születésnapja. Azt már bőven előzetesben kell töltenie! Fel kell tárni az esetleges korábbi tetteit. Ehhez pedig olyan támogató közeg kell a társadalom részéről, ahol fel sem merül az áldozathibáztatás! Ahol nem azt kérdezik az emberek, hogy „és vajon mivel „érdemelte” ezt ki az a gyerek”, mert nincs olyan, amire ez lenne a válasz! Elég az áldozathibáztatásból!

Igenis álljanak elő Tibi bácsi (és a többi, hozzá hasonló embertelen) áldozatai, és ne azt kérdezzük tőlük, hogy ők mit tettek, mert nem számít! Ha egyértelműen bizonyítható a bántalmazás (ami nagyon ritka sajnos), vagyis vannak tanúk, üzenetek, videók, nincs bocsánat! Annak a kisfiúnak is tartozunk annyival, hogy látja: nem ússza meg Tibi bácsi, hogy bántotta! Ha már SENKI nem mozdult, ahogy ő a földön feküdt a felrúgása után, most tessék kiállni érte, ezáltal minden bántalmazottért!

Ugyanis ahogy tegnap írtam: az ilyen gyerekekből kétféle felnőtt lehet általában: 1. vagy azt tanulja meg, hogy ő nem számít, az ő élete, testi épsége sokadlagos, vele bármit meg lehet tenni, ezzel önpusztító életet fog élni, 2. úgy érzi, hogy az egész világ az adósa, a megtépázott önbecsülését grandiózus maszkkal fedi le, és visszaadja azt, amit gyerekként kapott, de nem annak, aki azt elkövette vele szemben. Igen, így termeli magát újra a pszicho- és szociopata réteg. És ezért támogatja a bántalmazót és hibáztatja az áldozatot rendszerszinten a NER és a magyar társadalom jelentős része. De most már ismerjük fel, hogy ELÉG! Bálint Natália – Oszd meg bátran!”

Forrás: minden-egyben.com