Ezért rúgta fel a gyermeket a szolnoki kalandparkban a kísérője, majd hagyta ott. A kisérőként jelen lévő férfi úgy viselkedett, mint aki épp karateedzésen van felnőtt emberekkel szemben.

Kapcsolódó: Megszólalt a bántalmazó edző megdöbbentő módszereiről egykori tanítványa

Garázdaság miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen. A szolnoki kalandparkban egy kísérő felnőtt férfi olyan erővel rúgott fel egy kisfiút, hogy az a levegőben megpördült és a fejére esett, majd mozdulatlanul a földön fekve maradt. Az rtl.hu cikke további részleteket tár fel a múlt heti gyermekbántalmazás esetéről. A történtekről a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közzétett egy videót.

Kapcsolódó: Minden részletről borított a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú édesanyja

A hírportál információi szerint a csoport, amelynek tagja volt a kisfiú, egy másik vidéki településről érkezett. Az őt bántalmazó férfi a csoport egyik kísérője volt, nem pedig a kalandpark alkalmazottja. A helyi munkavállalók nem látták a bántalmazást, csak azt vették észre, hogy a gyerekek hirtelen rendkívül zaklatottak lettek, és volt, aki el is sírta magát. Később, a kamerafelvételek megtekintése után feljelentést tettek. A városüzemeltető cég tájékoztatása szerint a kisfiú már jól van.

Kapcsolódó: Botrányos: Hatalmas erővel felrúgott egy gyereket a kisérője a szolnoki kalandparkban

A bántalmazás közvetlen előzménye az volt, hogy a gyerek nem akart felmenni a kalandpark mászórészére.

Forrás: minden-egyben.com