Gáspár Győző egy interjúban, feldúltan bírálta egy jó barátja viselkedését. A showman elmondta, a barátai körében egyre népszerűbb a sugar daddy életmód, ami tőle nagyon távol áll. Győzike hangsúlyozta, ő hűséges szeretne maradni feleségéhez, Beához, és vele szeretné leélni az életét.

Ami a szívén, az a száján

A showman, aki 14 év után hamarosan ismét beengedi lakásába és életébe a tévénézőket, nemrégiben nagyon kiakadt a SPILGERY Talk című YouTube-műsorban. Az interjú alatt Győzike nem finomkodott, kijelentette, hogy a legjobb barátja, egy háromgyermekes édesapa „50 éves korában megbolondult”.

Rájött arra, hogy ő 50 éves lett és hogy neki 22 éves szeretője kell, legyen. Felcsinálta a lányt, teherbe esett a lány, szült neki egy gyereket, és most ő olyan boldog, hogy elhagyta a feleségét

– mesélte Gáspár Győző, aki bevallotta, tőle távol áll az ilyen viselkedés.

Én ilyet az életemben nem csinálnék. A Jóisten úgy megverne engem, mint annak a rendje. Én Beával akarok együtt meghalni, Beával kezdtük ezt a pályafutást, vele is szeretném befejezni

– jelentette ki a showman.

Nem tud azonosulni barátaival

Győzike elmesélte azt is, hogy saját barátain már csak nevetni tud, szerinte a társaságban mostanában az a trendi, hogy minden 50 feletti férfi úgynevezett sugar daddy vagyis olyan középkorú vagy idősebb, gazdag férfiak, akik fizetik fiatal lányok költségeit vagy extra kiadásait romantikus társaságért vagy intim kapcsolatért cserébe.

Halál komolyan mondom! Mert azért a cimboráim mind jómódúak

– tette hozzá Győző.

A showman legjobb barátjáról azt is elmondta, hogy amikor legutóbb elmentek Ibizára, a férfi rengeteg pénzt – elmondása szerint 3-4 millió forintot – elköltött a fiatal hölgyre, és a világ felé azt mutatják, hogy nagy a szerelem köztük.

Én tökre szeretem őt, meg el tudok vele beszélgetni. Azonosulni nem tudok vele, de együtt nőttünk fel, együtt gyerekeskedtünk. De az, hogy valaki betölti az 50-et és megbolondul, és hogy neki 20 éves leányzó kell… drága Jóistenem!

– fogalmazott.

Forrás: blikk.hu