Galambos Lajos három éve vált el, de feleségével a mai napig nem találtak új párra.

2021-ben jelentette be Galambos Lajos, hogy hivatalosan is, 25 év és három gyermek után elváltak feleségével. Azt, hogy mi vezetett a döntés meghozataláig, máig nem lehet tudni – sokan a zenész áramlopási ügyére gondolták akkor, hogy a válás oka lehetett.

Nehéz ügy

Három év után lányuk, Galambos Bogi válaszolta meg. Elárulta, nem a büntetőeljárás volt az, ami miatt szülei házassága véget ért. Galambos Lajos válása. A legidősebb Galambos gyermek a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban tért ki a témára. Bogi szerint, teljesen más miatt mentek szét, viszont arra nem tért ki, pontosan mi volt ez.

Viszont arról szót ejtett, hogy szülei manapság milyen kapcsolatot ápolnak egymással.

– Köztük a mai napig barátság van, és én nem tudom elképzelni, hogy bárki mással úgy tudnának együtt lenni, ahogyan ők együtt voltak. Nekik nagyon tartalmas, erős kapcsolatuk volt.

Huszonöt éves házasság, aminek nincs vége soha?

„Lehet, hogy vannak helyzetek, amikor mást mondanak ki, másra vágynak, de szerintem egy ilyen házasság örökre szól akkor is, ha hivatalosan vége. Barátok maradtak, jó a kapcsolatuk.”

-mesélte Boglárka, majd hozzátette, nem bánná, ha szülei újra párra találnának, de ezt nem tartja valószínűnek. Hogy újra egymásra találnak-e majd, vagy egyedülállóként folytatják útjukat, azt csak idő tudja megmondani.

Íme, a Galambos Boglárka interjú Hajdú Péter műsorában:

Forrás: femina.hu