Csillagok üzenete: Csupa jó vár erre a hat csillagjegyre ezen a héten

Kellemes időszakot tartogat az ősz.

Csillagok üzenete: Csupa jó vár erre a hat csillagjegyre ezen a héten

A csillagok csupa jó dolgot ígérnek október 14-20-ig.

Bár beköszöntött az ősz, egyáltalán nincs vége a jó élményeknek. A fák lombjának lehullásával nem csupán a természet készül egy nyugodtabb időszara, október harmadik hetében a csillagjegyekre is egy mélyebb, jó élményekkel teli, nyugalmasabb időszak vár. Mutatjuk a horoszkópot.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A hetedet a könnyedség és a derű jellemzi, megtalálod a módját, hogy minden napból a legtöbbet hozd ki. Ez érződik majd a kapcsolataidon is, mintha most mindenkivel gyorsan egy hullámhosszra tudnál kerülni. Szuper beszélgetésekben lehet részed, és ezek az élmények önbizalommal töltenek el, inspirációt adnak neked. Most a belső béke uralja az érzelmeidet, és semmi sem tudja elrontani a jókedved.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Furcsa helyzetbe kerülhetsz, ez először nem is fest túl rózsásan, de végül akkora szerencse ér, ami átrajzolja a képet az üggyel kapcsolatban. Talán nem is számítasz arra, hogy jól jöhetsz ki a dologból, de kellemes meglepetés fog érni, szerencsés leszel és minden elrendeződik. Érdemes most sorra venned, hogy mennyi olyan dolog van az életedben, amiért hálás lehetsz. Inkább ezekre a jó dolgokra koncentrálj ahelyett, hogy mi hiányzik.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Elkezdődött az évnek az a szakasza, amit igazán kedvelsz. Ebben mindig megtalálod önmagad. Már nem csüggedsz amiatt, hogy véget ért a nyár, hanem teljesen átadod magad a kellemes őszi hangulatnak. Ha összejövetelt szervezel, az most igazán csodásan sikerülhet, és remekül töltekezhetsz belőle. Tölts minél több időt a szeretteiddel, és élvezd ki, hogy most itt a meghitt, benti programok ideje.

Bak (december 22. – január 20.)

Az utóbbi időben rengeteget dolgoztál, de végre látod az eredményét is. Ez elégedettséggel tölt el, és önbizalmat ad, kretivitásod pedig csak úgy szárnyal. Jó ötlet ha most valamilyen új, alkotó hobbit keresel, ahol ki tudod élni magad úgy, hogy nem ugyanazzal foglalkozol, ami eddig minden idődet kitöltötte. Így elkerülheted a fásultságot, örömteli tevékenységet végezhetsz és még az energiaraktáraid is újratöltődnek.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kezedbe akadhat egy olyan fontos tárgy vagy egy fotó a múltad, ami megérint, és visszarepít az időben. Nosztalgikus hangulatba kerülsz. Ez akár arra is ösztönözhet, hogy felkeress valakit, akivel hosszú ideje nem beszéltél, ám most jobban érzed a hiányát, mint bármikor. Ha úgy érzed, hogy ez a helyes, akkor ne félj belevágni. Remélhetőleg a másik fél is örömmel és nyitottan fogadja a kezdeményezésedet.

Halak (február 20. – március 20.)

Egy találkozás hatására megváltozik a véleményed egy fontos kérdésben, ami már foglalkoztat egy ideje. Ennek hatására átértékelsz néhány dolgot, amit másoknak mondtál, és keresed az alkalmat, hogy tudtukra add, már máshogy látod a dolgokat. Ez okozhat akár némi súrlódást, de megfelelő, nyílt kommunikációval könnyedén elsimíthatod a félreértéseket. A legtöbben értékelni fogják, hogy belátod, ha nem volt igazad.

(Femina.hu nyomán)