A népszerű énekes és felesége azt is elárulták, hogyan nevelik gyermekeiket.

Molnár Ferenc, azaz Caramel kisfia, Miron októberben ünnepli második születésnapját. Caramel és Szilágyi Sylvi első gyermeke, Szofi pedig már 10 éves.

A kisfiúról az énekes felesége osztott meg friss képeket a közösségi oldalán. Egy interjúban azt is elmondták, hogyan nevelik gyermekeiket.

Caramel kisfia imádnivaló

Caramel és Szilágyi Sylvi első gyermeke Szofi 2014-ben született, öccse Miron 2022-ben született.

A kisfiúról most friss képeket töltöttek fel, aki elképesztően édes. A rajongók nagy örömére a képsorozat első fotóján a kis Miron egy kapucnis törölköző alól kukucskál ki gyönyörű, barna szemeivel. De nem kell ennyivel beérjék, több imádnivaló fotót is feltöltöttek a kicsiről.

View this post on Instagram

A post shared by MOLNÁR-SZILÁGYI SZILVIA (@sylviszilagyi)

Tovább is lehet lapozni a képeket, így egy végtelenül aranyos gitáros fotóra is bukkanhatunk. Az egyik fotón pedig Miron az őszi falevelek között csücsül.

Annyira édes ez a kisfiú” – olvasható a kommentek között, de volt, akinek az is feltűnt, mekkorát nőtt már Miron. Nővére is egyre nagyobb lesz, Szofi ugyanis 10 éves, a nyáron édesanyjával még a Szigeten is járt.

Mivel Caramel és felesége egyöntetűen szerették volna, ha gyermekeik korán elkezdenek nyelveket tanulni, az angolban már most is kiválóan teljesít az alsós lány.

„Közös bennünk, hogy borzalmas a nyelvérzékünk, és megbántuk, hogy nem sajátítottuk el az angolt. A gyerekek születése előtt megbeszéltük, hogy nagy hangsúlyt fektetünk majd az idegen nyelvekre. Szofi perfekt angol, nemrégiben 3. helyezett lett egy országos angol nyelvű prózamondó versenyen, nagyon büszkék vagyunk rá”

– közölte Sylvi a Meglepetés magazinnal.

Azt is hozzátette, Miron esetében is hasonlóra törekednek majd. Nála is elkezdjük az angol játékos bevezetését. A bölcsőde is jó hatással van rá, nagyon élvezi a társaságot. A két gyermek között összesen nyolc év van, édesanyjuk szerint ennél nem is lehetett volna szerencsésebb a helyzet, ugyanis fantasztikus testvérek.

View this post on Instagram

A post shared by MOLNÁR-SZILÁGYI SZILVIA (@sylviszilagyi)

(Molnár-Szilágyi Szilvia/Instagram)