Megdöbbentő vallomás: Puzsér Róbert elmondta, milyen volt a viszonya az apjával

Eddig nem hallott részletekről beszélt.

Megdöbbentő vallomás: Puzsér Róbert elmondta, milyen volt a viszonya az apjával

Több részletet is elárult édesapjával való kapcsolatáról.

Az ATV A nagy dilemma című műsorában idézte fel Puzsér Róbert kritikus, hogy milyen volt a viszonya a szüleivel. Itt mesélt rendhagyó módon az apjáról is,

akiért rajongott.

Kadarkainál nagyon megnyílnak a szereplők

A nagy dilemma című műsor különlegesessége, hogy olyan elméleti kérdésekről beszélgetnek a szereplők, amelyekre nincs jó vagy rossz válasz, így a vendégek őszintén beszélhetnek életük eseményeiről. A műsor lényegében egy szerepjáték, ahol nehezen megválaszolandó erkölcsi, társadalmi, lelkiismereti és pszichológiai dilemmák elé állják a résztvevőket. Így tudhatunk meg még többet a múltjukról, gondolkodásukról, családjukról.

Legutóbb a műsor második felében Kadarkai Endre vendége Puzsér Róbert és Zacher Gábor volt.

Furcsa dilemma elé állították a két vendéget. Az adás képzelt helyzete ugyanis az volt, hogy:

„Véletlenül megtalálod elhunyt apukád végrendeletét, amelyből kiderül, semmit sem hagy rád. Csak ez az egy példány létezik, egyébként mindent te örökölnél”

– vetette fel a műsorvezető.

Kapcsolódó: Sebestyén Balázs miatt vonul vissza Puzsér Róbert? Spirituális útra térhet a megmondóember

Abban Puzsér és Zacher is azonnal egyetértett, hogy tiszteletben tartanák az apjuk döntését, és nem trükköznének az örökség megszerzéséért – foglalta össze a csatorna.

Puzsér Róbert sok mindent elárult édesapjáról

Puzsér Róbert viszont úgy folytatta a gondolatmenetet:

„Nagyon nehéz ebbe a helyzetbe beleképzelnem magam, mert az apám sosem tenne ilyet, vagy sosem tett volna ilyet. Én rajongtam az apámért, az apámmal imádtuk egymást, és elképzelhetetlen lenne, hogy az apám engem kitagadjon az örökségemből”.

A műsorban elhangzott, hogy Puzsér Róbert szülei sajnos korán elváltak, de nem érezte azt, hogy az apja valamitől megfosztja. Sőt, hozzátette:

az apja mindig túláradóan szerette.

„Nem nehezteltem rá”

– jelentette ki. Elmesélte azt is, hogy hetente egyszer látogatta meg az édesapja, minden szombaton.

„Kevés volt, én jobban szerettem volna, ha többször jön”

– idézte fel Puzsér Róbert. Hozzátette, hogy gyerekként nem tudta, hogy joga van kérni, hogy többször találkozhassanak, pedig ezt mindkét szülője támogatta volna.

„Nekem az apámhoz fűződő kapcsolatom sokkal szeretetteljesebb, sokkal bensőségesebb, melegebb – érintéssel, meg öleléssel, meg testi kapcsolattal -, mint az anyámmal való kapcsolatom, akivel meg egy ilyen megfelelési kényszerrel/meg nem felelési kényszerrel terhelt kapcsolatom volt. Az apámtól kaptam a feltétel nélküli szeretetet, és az anyámtól kaptam a feltételekhez kötött szeretetet”

– fogalmazott.

Kapcsolódó: Mi a frász folyik itt? A fideszes propagandista megütötte Puzsér Róbertet

A műsorvezető felvetésére elismerte, hogy könnyebb úgy szeretetteljes kapcsolatot kialakítani, ha csak heti pár órára találkozik valaki a gyerekével.

A teljes beszélgetést itt meghallgathatod: