Lelki megtisztulásra vágyik.

Ázsiában kezd új életet

Puzsér Róbert bejelentésére alaposan rácsodálkoztak az emberek, amikor néhány nappal ezelőtt közölte, hogy visszavonul a nyilvános szerepléstől, és Ázsiában kezd új életet. A 49 éves publicista váratlan döntését míg az ország egy része szomorúan fogadta, mások örültek, vagy egyenesen megkönnyebbültek attól, hogy egy darabig nem fognak hallani a kritikusról. Puzsér egyik gyakori céltáblája, Majka például a közösségi oldalán ünnepelte, hogy a megmondóember távozik egy időre:

„Gyerünk, Robi! Pihend ki azt a sok munkát! A sport rendet tesz a testben és a fejben is. És Ázsiában ne b*sztass senkit. Azok karatéznak. Várunk haza!”

– olvasható Majka cinikus bejegyzése a közösségi oldalán.

Kapcsolódó: Harmincas fiatalember adta vissza Molnár Piroska fiatalságát: „Nélküle már nem is tudnék létezni”

Mi történt?

De vajon mi lelte Puzsért, hogy csapot-papot maga mögött hagyva, külföldre költözik? A Média1 beszámolója szerint a publicista azt mondta, hogy kiégett, ráadásul úgy érzi, a média és a közélet is egyre toxikusabb, és szeretné egy időre távol tartani magát tőle. Bár azt nem tudni, hogy Puzsér mennyire időre hagyja el hazánkat, az mindenesetre érdekes, hogy miért éppen Ázsiát vette célba ideiglenes otthonául.

Kapcsolódó: Kiszel Tünde megmutatta 40 évvel fiatalabb párját: Ő az a jóképű fiatal, aki elrabolta a naptárdíva szívét

Lehet, hogy megindította a beszélgetés?

A döntése mögött állhat, a Sebestyén Balázzsal még május közepén a PodcastFest keretén belül történt beszélgetése, ahol többek között az élet értelméről, útkeresésről, a keleti és nyugati kultúra közötti különbségekről, a rádiós nepáli spirituális útjairól, lelki fejlődéséről diskuráltak, amit Puzsér nagy érdeklődéssel hallgatott. Lehet, hogy mára az éles nyelvű kritikusnak is kedve támadt ahhoz, hogy megtisztuljon Ázsiában?

A teljes beszélgetést Sebestyén Balázs és Puzsér Róbert között, itt tudod megtekinteni:

Forrás: story.hu