Göncz Árpádtól eljutottunk Magyar Péter farkáig — Kiakadt az ismert újságíró

Hont András leszedte a keresztvizet a politikai szatírként viselkedő politikusról és rajongóiról.

Göncz Árpádtól eljutottunk Magyar Péter farkáig — Kiakadt az ismert újságíró

Mióta a fideszes média csütörtökön pellengérre tűzte Magyar Péternek az Európai Parlamentben előadott farokráncigálását, azóta a Tisza Párt elnöke vérszemet kapott, és mérték nélkül posztolja a kínosabbnál kínosabb tartalmakat.

Ezek között vannak fotók, amelyeken mutogatós bácsiként pózol feszülős bézs nadrágjában, vagy szövegek, melyeket telepakol idétlen szakközepes színvonalú péniszes utalásokkal.

Úgy látszik, Magyar Péter a kormánymédia segítségével megtalálta azt a témát, amelyben valóban önfeledten lubickolhat: élvezi a farka körüli fideszes habverést, és rá is pakol több lapáttal.

Ettől sokallt be az átlátszó.hu újságírója, Hont András, aki vasárnap délután az alábbiakat posztolta a közösségi oldalán:

Azt nem értem, hogy annak idején VV Aurelio emlékezetes helikopterezését miért kísérte össznépi megbotránkozás. Szemlátomást az országnak pont erre van igénye, mégpedig a decens keresztény-konzervatív és a fennkölt esztétikailag túlképzett urbánus részének egyaránt, mivel két napja péniszposztokat lájkolgatnak pro és kontra.

Csöndben jegyzem meg. Amikor a rendszerváltáskor a szabad Magyarország megkezdte új életét, akkor a parlamentben olyanok ültek kormányoldalon, mint Szentágothai János, Bánffy György, Csengey Dénes vagy éppen Gyarmati Dezső, és velük szemben az ellenzékben Darvas Iván, Göncz Árpád, Solt Ottilia, Vitányi Iván vagy Demény Pál. Onnan jutottunk idáig. Jó pörgést mindenkinek.


.