Schobert Norbert vallott: édesanyja gyűlöli Rékát, szinte nem is beszélnek

Az anyós viccekből ismert kapcsolat lehet?

Schobert Norbert vallott: édesanyja gyűlöli Rékát, szinte nem is beszélnek

Újabb, kitárulkozó interjút adott Schobert Norbi. Régi barátjának, Hajdú Péternek beszélt többek között arról, hogy édesanyja mennyire gyűlöli Rékát.

A család a legfontosabb

Norbinak a család áll az első helyen, még akkor is, ha olykor számos nehézséggel kell olykor szembenéznie. Az elmúlt időszakban a szívbetegsége mellett stroke-ot kapott szentendrei otthonuk kapujában, pont azon a helyen, ahol az anyósa is elhunyt.

Haragszik az édesanyjára

„A 45 éves kor az az időszak, amikor az ember már bármikor elveszítheti a szüleit. Én is mindennap felhívom az édesanyámat, pedig van, amiért haragszom rá” – mesélte Norbi a Frizbi tv-ben, majd kifejtette az állandó konfliktusforrást.

Gyűlöli a menyét

„Voltak mélypontok anyám miatt is, ő gyűlöli Rékát. Ugyanis zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt. Negyven percet maradnak meg egy légtérben karácsonykor és születésnapokon. De nincsenek beszólogatások, Réka meg sem szólal, elmegy és ennyi”.

Nagyon szereti Rékát

A fitneszguru szerint ennek az ellenszenvnek az az oka, hogy Norbi ennyire szereti a feleségét. „Pedig szerintem természetes dolog, hogy egy férfi, aki elvesz egy nőt feleségül, és gyereke születik tőle, az lesz, akit a világon a legjobban szeret”.

A szívcsakrája Réka

„Amikor haldokoltam, akkor is Rékát láttam utoljára. A gyerekeimet is a Rékán keresztül szeretem. Imádom őket, de nekem a világ szívcsakrája Réka” – mesélt élete szerelméről Schobert Norbi.

Kiemelt kép: Rubint Réka/Facebook

Forrás: Budapestkörnyéke.hu