Tüsszögő karácsonyfa: a frászt hozták a nőre a fa felől érkező furcsa zajok (+videó)

Lesápadt a szokatlan vendégtől. 

Tüsszögő karácsonyfa: a frászt hozták a nőre a fa felől érkező furcsa zajok (+videó)

Nem mindennapi élményben volt része egy kaliforniai nőnek, aki furcsa hangokat hallott a lakásában. Mint kiderült, a zajok egy oposszumtól származtak, aki a nő karácsonyfáján rejtőzött el. Az esetről videó is készült.

@brettbratt359I don’t understand how this thing is in my house right now.♬ original sound – Brett

Oposszum a karácsonyfán

Egy Kaliforniában élő, Brett nevű nő rendhagyó „díszt” talált a karácsonyfáján, számolt be a New York Post. Az ágak között ugyanis egy oposszum bujkált. Brett több felvételt is megosztott TikTokon a különös látogatóról, amelyekből kiderült, hogy fogalma sincs, hogy hogyan került az állat a lakásába, hiszen mindig becsukja az ajtókat és az ablakokat.

A jövevényt különben a tüsszögése buktatta le. Mivel a nőnek három kutyája és egy macskája is van, először azt hitte, hogy tőlük származnak a zajok, ám mivel épp az egyikük sem tartózkodott a fa közelében, Brett úgy döntött, hogy utána jár az ügynek. Amikor a fához ért, az ágak között egy hosszú, patkányéra emlékeztető farkat pillantott meg.

Brett először kesztyűben próbálta meg leemelni a fáról az oposszumot, de a csökönyös állat nem mozdult. A betolakodó egy idő után úgy megijedt, és lemenekült a fáról, aztán berohant a kanapé mögé, majd távozott a házból.

Forrás: femina.hu