Jennifer Lopezt és Ben Afflecket még december 30-án fotózták le feszült állapotban, de nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen hangulatban örökítették meg őket a paparazzók.

A Daily Mailnek egy hozzájuk közel álló ismerős mesélt konfliktusaik fő forrásáról, illetve Lopezt a vasárnap esti Golden Globe-gálán is megkérdezték, hogy mi a véleménye a veszekedéseikről készült képekről.

A 2023-as évben több alkalommal is elcsípték őket egy-egy vitájuk közepette, amelyek gyorsan elterjedtek az interneten, az alábbi Tik-tok videón Affleck feszülten magyarázott valamit a feleségének, aki szintén nem volt túl vidám:

@dailymail Any body language experts in the audience? Head to DailyMail.com for more #jlo #jenniferlopez #benaffleck #bennifer #fyp #dailymail ♬ original sound – Daily Mail

Tavaly pedig elterjedt az a pillanatuk is, amikor a színész agresszívan rácsapta a kocsiajtót Lopezre.

@dailymail That car door slam though… 🙄 #fyp #jlo #benaffleck #bennifer #showbiz #rundown #popculture #viral ♬ original sound – Daily Mail

A Daily Mailnek egy párhoz közel álló ismerős elmondta, valójában azért vannak súrlódások köztük általában, mert

„Affleck gyűlöli, ha fotózzák, Lopez viszont élvezi, ha a figyelem középpontjában lehet. Ezen kívül nincs semmi gond a kapcsolatukban.- Ben és Jen jól megvannak. Sokszor azért láthatjuk Bent dühösnek, mert utálja a lesifotósokat, akik állandóan követik őket „ – nyilatkozta.

„A színész valójában a vörös szőnyegen is gyűlöl pózolni, azzal viszont tisztában van, hogy a feleségének semmi gondja nincs a szerepléssel, és élvezi, amikor villognak a vakuk. Bár ezen a téren sosem fognak dűlőre jutni.” – közölte az ismerős, aki szerint ez a félreértés nem válóok.

Lopez ugyanezt fogalmazta meg a 81. alkalommal megrendezett Golden Globe-gálán,

” Bennel minden rendben van, nem kell érte aggódni. Jól van, boldog. Én is nyugodt vagyok.” – fogalmazta, hozzátéve, nem érti, az emberek miért ragaszkodnak ahhoz a teóriához, hogy baj vana házasságukkal.

Forrás: Femina.hu