Ki a franc ez a fiatal srác, aki szétrobbantotta Tóth Gabiék házasságát?

Minden, amit tudni lehet Papp Máté Bencéről.

Ki a franc ez a fiatal srác, aki szétrobbantotta Tóth Gabiék házasságát?

Minden, amit tudni lehet Papp Máté Bencéről.

Napok óta áll a bál a magyar bulvárvilágban, miután kiderült, hogy a keresztény-konzervatív értékeket hatalmas arccal hirdető NER-énekesnő Tóth Gabi az egyik fiatal táncosával csalja a férjét.

A megcsalás lelepleződéséig Tóth a Novák Katalinhoz kötődő család.hu nevű fideszes propagandaoldalon vezetett blogot, ahol szintén a család szentségéről papolt, és arról magyarázott, hogy az őt kritizálók „keresztényüldözők”.

A NER-celebnő férje, Krausz Gábor azóta elköltözött a közösen csinosítgatott szentendrei házukból, ahová Tóth a hírek szerint már be is költöztette friss szeretőjét.

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös gyereke a sajtóhírek szerint az apánál van, ezt szemtanúk is megerősítették, és fotó is készült róla.

Mióta az énekesnőt együtt látták a táncossal, rengetegen lettek kíváncsiak arra, hogy ki is valójában Tóth Gabi új szerelme.

Papp Máté Bence

Az énekesnőnél 6 évvel fiatalabb, 29 éves Papp Máté Bence először 2014-be került be a hírekbe, azzal, hogy két társával világrekordot állított fel Gödöllőn: Papp Máté Bence, Papp Gergely Bálint és Moussa Ahmed két perc alatt összesen 3937 leütést, illetve csapást ért el, a táncosok hat másodpercenként váltották egymást.

A Papp testvérek otthonról hozták a tánc szeretetét: a szüleik alapították a Csángó Fesztivált, édesapjuk, Papp Imre a Jászság Népi Együttes alapítója.

A két fiú a Gödöllői Táncegyüttesben csiszolta tudását, számos versenyen vettek részt. A táncegyüttesben kezdetben hatan voltak, a Zalai Kamaratánc Fesztiválon mutatkoztak be.

2015-ben négy igennel bejutottak a Britain’s Got Talent tehetségkutatóba, aminek hetedik évadát 2013-ban a magyar Attraction árnyékszínház nyerte meg. Ugyanebben az évben a magyar képernyőn is bemutatkoztak, hiszen szerepeltek a hazai verzióban, az RTL Hungary’s Got Talent című műsorában is.

Ezt követően felléptek a Monte-Carlo-rali zárónapján, a riói olimpián, a párizsi Eb-n, New Yorkban az ’56-os szabadságharc évfordulóján.

Tóth Gabi új szerelme a brit királyi család előtt is táncolt

Károly király még hercegként 2018. november 14-én ünnepelte a 70. születésnapját, a Buckingham-palota tróntermében pedig a Fricska Táncegyüttes tagjai is felléphettek a brit királyi család és vendégeik, így például a dán király, a görög herceg és az arab világ számos prominens tagja előtt.

„A műsor után fogadtak bennünket a királyi család tagjai, Károly herceggel kezet ráztunk, erős kézfogása van, és megemlítette, hogy nagyon szeret Erdélybe járni, innen is jött a magyar kultúra iránti szeretet. II. Erzsébet is odajött hozzánk, és kellemesen csalódtam, mert azt hittem, nagyon nehéz lesz majd velük beszélgetni, de kellemesen csalódtam, közvetlenek voltak, őszintén kérdeztek és érdeklődtek.

A királynő megkérdezte, nem fáj-e nagyon a kezünk, ahogy erősen csapjuk a testünket. Mondtuk neki, hogy hozzászoktunk. Valamikor szétnyílik a kezünk, például nekem is most kicsit, ezért is van befedve.

Igazából attól féltünk, nehogy a szteppvas kicsússzon a cipőnkből, mert már volt olyan, hogy az első csapásnál a színpad szélén landolt. De hál’ istennek nem történt semmi ilyesmi”

– mesélte akkor Papp Máté Bence.

2019-ben a Fricska Táncegyüttes négy főre bővült, tagjai Papp Gergő, Papp Máté, Popovics Márk és Szabó Dániel. Tóth Gabi új párja ráadásul tanítja is a táncot, online Ritmus Akadémiát hirdet gyerekeknek.

További friss cikkeket Tóth Gabi-témában >>ITT<< találsz.

(femina.hu nyomán)