Mire készülhetnek?

„A parlament őszi ülésszakának kezdetén – a szokásoknak megfelelően – a Fidesz és a KDNP képviselőivel kihelyezett frakcióülést tartunk szeptember 20-21-én Esztergomban”

–ismertette Kocsis Máté kedden a Facebookon.

A Fidesz frakcióvezetője azt írta, hogy szerinte a „brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket hozott” (?), az elhibázott szankciók energiaválsághoz vezettek, sőt ők okozták a gazdasági visszaesést is.

Orbán Viktorék előszeretettel hibáztatják a belga fővárost (mindenért is!). Kocsis azt üzente, meg kell szüntetni a „brüsszeli kettős mércét”.

Emellett – szokásokhoz híven – a genderpropagandáról és a migráció „erőltetéséről” is ejtett pár szót, valamint az „erős és sikeres jobboldal” fontosságát emlegette.

Az Orbán-kormány „sikereit” ugyanakkor nem támasztja alá, hogy pénteken például az Egységes Diákfront szervez tüntetést a fővárosban.

Emellett a magyar inflációnak sikerült európai rekordokat döntenie, a napokban is hatalmas üzemanyagár-emelkedéssel kell szembenéznie a lakosságnak, nem beszélve az élelmiszerárakról, a háztartási energia áráról, valamint a szolgáltatások díjairól, amelyek a KSH adatai szerint rohamosan emelkedtek az elmúlt egy évben.

Kapcsolódó cikk:

Aggasztó számok érkeztek: Lesújtó képet mutat Magyarországról az új inflációs jelentés