Elképesztő támadás ért egy hatvani családot. Egy régóta húzódó sérelem miatt fém golyókkal megtöltött gázpisztokolyokkal, baseball ütőkkel rontottak rájuk családtagjaik, körülbelül huszan, amit egy biztonsági kamera is felvett.

Péntek éjszaka történt

Péntek éjjel Hatvanban rátámadtak egy roma családra a haragos rokonaik. “Lőjétek le! Lőjétek le!” – kiáltotta az egyik tettes. Rengeteg lövés dördült.

Videófelvétel is tanúskodik

Egy biztonsági kamera tökéletesen rálátott az esetre, illetve hallani is lehet a kiabálásokat. A támadók három autóval érkeztek a hatvani házhoz, majd több mint egy tucatnyi ember rontott be a családhoz.

Felfegyverkeztek a támadók

Az agresszív társaságnál volt fahusáng, baseball ütő, kard és pisztoly is. A felvételen látszik, hogy az egyik férfi megpróbálja betörni az épület egyik ablakát. Miután nem sikerült neki, a ház előtt parkoló autó hátsó ablakát törte be.

Csapágygolyós gázpisztoly

A gázpisztolyokat csapágygolyókkal töltötték meg a támadók. A család több tagját is megsebesítették a lövések. Az egyikük akár a látását is elveszítheti.

Súlyos sérülések

“Engem fejbe lőttek személy szerint. Az egyik fiamnak karddal vágták meg a kezét” – mondta a megtámadott család egyik tagja, Balogh Andor a Tényeknek.

Kiemelt kép: illusztráció

Forrás: kékvillogó.hu