Kapcsolatuk nem volt felhőtlen.

Hernádi Judit és Eszenyi Enikő közötti kapcsolat gyökeres változásokon ment keresztül, és a múltban felmerültek olyan ötletek is, amelyek meglepően hangozhatnak.

Hernádi Judit, aki korábban a Vígszínházhoz kötődött, a ’90-es években az elsők között volt, aki szabadúszóvá vált. Azonban ezek után is nyomon követte az eseményeket a színházban, és viszonya nem mindig volt felhőtlen Eszenyivel.

Hernádi Judit egy interjúban a kapcsolatuk minőségéről úgy nyilatkozott, hogy ha ő marad a Vígszínházban, akkor az egyiküknek mennie kellett volna.

Eszenyi Enikő igazgatási stílusát és döntéseit többen is kritizálták korábban, emiatt távozott a Vígszínház éléről. Azóta a Dancing with the Stars műsorban is részt vett, és életműdíjjal is kitüntették a Nemzetközi Színházi Fesztiválon.

Hernádi most megosztotta, hogy korábban milyen ötlete volt a rendező féken tartására:

„Voltam a Vígszínház tájékán azokban az időkben. Részese nem voltam, de tapasztaltam, hogy kiszámíthatatlan nőről van szó. Kiszámíthatatlan gesztusai vannak, és nagyon erős a lénye. Mint művész, nem lehet kétségbe vonni. Jól rendez, jól játszik. Nem lehet összekavarni a dolgokat. Volt nekem akkor egy ötletem, amire azt mondták akkor, hogy nem jó.

Azt mondtam, hogy tegyenek mellé egy erkölcsi figyelőt, amit az ő fizetéséből finanszíroznak, aki végig ott van mellette. Mindenki megnyugodhatott volna”

– közölte a színésznő, de végül elvetették az ötletet.

Forrás: sassy.hu