Schobert Norbert odaszúrt Istenes Bencének: „Nem tud méltón veszíteni”

Neki is meg kellett szólalnia.

Schobert Norbert odaszúrt Istenes Bencének: „Nem tud méltón veszíteni”

A Tv2 Sztárbox című műsorban talán a legfeszültebb, leginkább várt párharc zajlott Istenes Bence és Rácz Jenő között vasárnap.

A küzdelem nem volt zökkenőmentes, a bírónak többször oda kellett szólnia, hogy sportszerűen mérkőzzenek, Istenes állítása szerint pedig Rácz ordenáré dolgokat vágott a fejéhez a meccs alatt, illetve a két fél előzetes üzengetése is megalapozta a feszült légkört, erről itt írtunk bővebben.

A meccsre a Schobert család is megérkezett, és valamiért óriási vehemenciával szurkolt Rácz Jenőnek, miután Istenes pár héttel ezelőtt győzte le Schoberték fiát, Norbikát. A fitnesszguru a mérkőzés után sem bírta szó nélkül hagyni a történteket, és odaszúrt egyet a mérkőzést elvesztő műsorvezetőnek egy Instagram posztban.

Szerinte nem tud veszíteni, de díjat bullyingért még nyerhet – utalt a két fél között folyó üzengetésre, amiből köztudottan Rácz is kivette a részét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés

Schobert követői közül sokan nem értettek vele egyet:

Véleményük szerint Istenes sportszerűen bokszolt, úgy tűnik, mintha nem ugyanazt a meccset nézték volna.

„Jenő egy “csendes …” aki másokat tiporva akar a csúcsra jutni. Ez az egész rasszistás fellángolása annyira tipikus. Sportszerűtlen volt Bence? Mégis miért? Szerintem aki box közben hergeli a másikat undorító dolgokat mondva.. az a sportszerűtlen. Jenő így akart nyerni, másokat lelökve a létrán. Szándékosan generált egy balhét.”

„Pont, hogy Bence volt az, aki kikímélte a kisfiad. Ügyes volt Norbika, de ha Bence beleáll, az első menetben kiüti. Ellenben Jenővel, aki a barátjának úgy nekiment mint egy őrült. Elgondolkodtató, nem ?”

„Érdekes pontozás. Jenőt valaki nagyon szereti, hogy ő nyert! Azért a beszólogatás neki is megy.” „Hááát, szerintem ezen az oldalon a bullying ellen szónokolni, kicsit vicces…”

Forrás: femina.hu

Kiemelt kép: Balogh László / RTL Sajtóklub/Schobert Norbert/Instagram