Elképesztő: így manipulálja a szeretőit ez a nő 

Megtévesztő.

Elképesztő: így manipulálja a szeretőit ez a nő 

Megdöbbentő képmanipulációt hajtott végre az NBCUniversal videóprodukciós részlegénél dolgozó Madeline Salazar , majd a TikTok-csatornáján mutatta be, hogy miként lehet kreatívan képeket manipulálni az MI-vel, konkrétan a Photoshop AI segítségével.

Manapság már a szemünknek sem hihetünk, a generatív mesterséges intelligenciával való képgenerálás és képmanipulációra bárki képes, amivel pillanatok alatt elképesztően meggyőző fotókat lehet hamisítani.

Példaként bemutatott két szituációt, amivel a férfiak cselekvőképességét lehet aktiválni: ha egy fél éve történt egyéjszakás kaland után nem keresett az illető, küldj egy képet úgy átszerkesztve, mintha hat hónapos terhes lennél:

@immadsal Replying to @98Starship just in time for spooky season! 👻 #photoshopai #ghosting #datingadvice #ai #aiprank #pregnantbelly #generativefill #ghosters ♬ Sweetest Pie – Megan Thee Stallion & Dua Lipa

A második Tik-tok videón pedig azt a humoros helyzetet mutatja be, hogy mit tegyél, ha késik a találkozóról a partnered, egy kis motivációt a sietségre: a nő a zuhanyzójába szerkesztett egy jóképű fiatalembert, aki épp szerel, majd elküldte üzenetben. A megheccelt férfi erre rögtön válaszolt: „sietek, elküldheted a szerelőt”. Ijesztően valósághű és gyors művelet!

@immadsal Sprinkle sprinkle ✨ #sheraseven #sprinklesprinkle #ai #photoshopai #generativefill #photoshopbeta #datingadvice #providerman #satire #joke ♬ original sound – SheraSeven1

Forrás: origo.hu